Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Nuorten ME-nainen Wilma Murto tavoittelee SM-halleissa ensimmäistä aikuisten mestaruutta

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
Martti Kainulainen / Lehtikuva
Wilma Murto ei ole lähdössä MM-hallikisoihin.
Wilma Murto ei ole lähdössä MM-hallikisoihin. Kuva: Martti Kainulainen / Lehtikuva

1 Wilma Murto ja Minna Nikkanen kilpailevat naisten seiväshypyssä lauantaina Tampereen Pirkka-hallissa. Murto tavoittelee ensimmäistä aikuisten Suomen mestaruuttaan. Murto hyppäsi tammikuun lopulla nuorten ME:n 471. Nikkanen on taivuttanut 461. Hän on voittanut seitsemän viimeisintä hallikultaa. Kumpikaan hyppääjä ei lähde MM-halleihin, jotka pidetään maaliskuussa Yhdysvaltojen Portlandissa.

2 Kristiina Mäkelän hallikausi on alkanut jälleen hyvin. Mäkelä sivusi Botniahallissa Suomen ennätystään 14,20. Se vie hänet maailmanrankingissa 20. sijan tuntumaan, kun MM-halleihin otetaan 16 urheilijaa. MM-hallien tulosraja on 14,30.

3 Pitkältä Etelä-Afrikan leiriltä kotiutunut aitajuoksija Oskari Mörö juoksee ensimmäisen kisansa hallissa. Mörö kuntoutti syksyllä ja talvella lonkkavaivaa ja juoksee nyt 400 metriä.

4 Nooralotta Nezirin hallikausi ei ole ollut yhtä hyvä kuin viime vuonna. Hän on juossut 60 metrin aidat aikaan 8,11. Neziri ei lähde MM-halleihin. Arttu Kangas työnsi vuosi sitten kuulaa yli 20 metriä. Ville Myllymäki tavoittelee kolmatta perättäistä SM-voittoaan hallissa. Vasta 16-vuotias Viivi Lehikoinen juoksi kaksi viikkoa sitten Tampereella alle 19- ja 17-vuotiaiden SE:n 300 metrin aidoissa, 41,15. Harvoin juostava laji on naisten ohjelmassa sunnuntaina.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!