Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Aitajuoksija Mörö vauhdissa sileällä

Urheilu
 
Helsingin Sanomat

1 Oskari Mörö voitti yllättävän helposti hallimestaruuden 400 metrillä. Aitajuoksija oli herkässä kunnossa, voittoaika oli 47,84. Mörö harjoitteli talven Etelä-Afrikassa, jonne hän lähtee uudestaan viikon päästä. Edessä on uusi kuukauden jakso lämpimässä.

Mörö on kärsinyt lonkkavaivoista. Lonkat saatiin kuntoon jumpalla, mutta myös leikkaus oli lähellä. ”Lonkat eivät ole sataprosenttisessa kunnossa, mutta sileän uskalsin juosta”, Mörö sanoi.

2 Veli-Matti Partanen ja Jarkko Kinnunen hakivat kisavauhtia 5 000 metrin kävelyssä. Kiriherkkä Partanen jätti Kinnusen taakseen ajalla 19.35,86. Kinnunen hävisi vajaat kymmenen sekuntia.

Partanen on valittu Rion kesäolympialaisten 50 kilometrille. Kinnusella ei poikkeuksellisesti ole vielä olympialaisiin kelpaavaa tulosta. ”Raja ei ole ongelma”, sanoi Kinnunen, joka on ollut kymmenen kertaa arvokisoissa, kun mukaan lasketaan olympialaiset, MM- ja EM-kisat.

Kinnunen vaihtoi viime kauden jälkeen valmentajaa. Entinen huippukävelijä Valentin Kononen valmentaa myös Partasta. ”Ruuvia on kiristetty aika tavalla”, Kinnunen sanoi.

Kinnunen käy olympiarajan kimppuun 19. maaliskuuta Slovakiassa. Tavoitteena on kävellä alle kolmen tunnin ja 57 minuutin. Partanen osallistuu samaan kisaan. ”Saa tuntumaan jo kesää varten”, Partanen sanoi.

3 Ville Myllymäki voitti kolmannen kerran peräkkäin 60 metrin mestaruuden. Vastaavaan ei ole pystynyt aiemmin kukaan toinen. Myllymäen aika oli 6,74 sekuntia.

Jasmin Showlah juhli ensimmäistä mestaruuttaan naisten pikamatkalla, 7,46. Helsinkiläinen ei ollut juoksun suosikki. ”Tänään oli minun päiväni.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!