Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jokerien ykköspuolustaja Philip Larsen loukkaantumisestaan: ”Jalka oli jäykkä kuin puu”

Tanskalaispakki uskoo ja toivoo pystyvänsä pelaamaan maanantaina

Urheilu
 
Juha Metso
Philip Larsen lähti sunnuntaina Jokerien palaverista magneettikuvaukseen.
Philip Larsen lähti sunnuntaina Jokerien palaverista magneettikuvaukseen. Kuva: Juha Metso

Jokerien ykköspuolustaja Philip Larsen poistui joukkueen palaverista sunnuntaina ja suuntasi suoraan lääkäriaseman magneettikuvauksiin.

Larsen sai kovan iskun reiteensä ja polveensa, kun Jokerit kohtasi Torpedo Nižni Novgorodin päivää aikaisemmin jääkiekkoliiga KHL:ssä. Larsen joutui keskeyttämään ottelun, vaikka ehti taklauksen jälkeen piipahtaa jäällä.

”En osaa sanoa tarkasti, mitä siinä tapahtui. Ehdin tehdä nopean väistöliikkeen, mutta tilanne tuli nopeasti. Yritin tulla takaisin, mutta jalka oli jäykkä kuin puu”, Larsen sanoi Hartwall-areenassa, kun pelaajat ja joukkueenjohto olivat pitäneet palaveria.

Torpedo voitti ottelun jatkoerässä ja siirtyi ottelusarjassa 3–1-johtoon. Pudotuspelien ensimmäinen kierros on katkolla maanantaina, kun Jokerit saa viidennen pelin kotiinsa.

”Toivottavasti polvessani ei ole mitään, mutta en tiedä. Ja jos siinä olisi jotain, en voisi sanoa sitä”, Larsen sanoi.

Larsen teki kaksi komeaa maalia, kun Jokerit siirtyi Torpedoa vastaan 2–0-johtoon, mutta ne osumat eivät riittäneet. Muutenkin Larsenin kiekollinen peli on noussut arvoonsa kevättalven alkaessa.

”Niillä maaleilla ei ole väliä, kun emme voittaneet. Ainoa asia, mikä nyt ratkaisee, on joukkueen voitto”, Larsen sanoi pipo päässä areenan käytävällä.

Jokerit on ollut koko kauden erittäin hyvä joukkue ylivoimalla, mutta Torpedoa vastaan pätki.

”Teimme sentään kaksi maalia ylivoimalla, mutta on totta, että meidän oltava valmiita panemaan kiekko sisään paikoista.”

”Luomme hyviä paikkoja ylivoimalla, mutta meidän on oltava vieläkin terävämpiä”, Larsen sanoi. Hänellä riittää vastuuta siniviivan keisarina ja pelin pyörittäjänä.

Jokerit joutui pelaamaan kolmella puolustajalla ottelun lopun Nižni Novgorodissa, kun Atte Ohtamaa loukkaantui ja Topi Jaakola lensi ulos. Olisi suuri menetys joukkueelle, jos Larsen ei pystyisi pelaamaan.

”En usko, että hän teki sitä tahallaan. Jääkiekko on kova peli, ja joskus voi käydä näin”, Larsen sanoi.

Pystyykö Larsen pelaamaan maanantaina, kun Jokereilla on kohtalon ottelu?

”Se on tavoitteeni.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?