Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Teemu Packalénin ensimmäisen UFC-voitto tuli suomalaisten tyrmääjästä: ”Jos paikka tulee, kuristetaan selästä”

Myös Makwan Amirkhani otti voiton Lontoon illassa

Urheilu
 
Jani Mesikämmen
Vesa-Matti Väärä
Teemu Packalénille voitto oli ammattilaisena kahdeksas.
Teemu Packalénille voitto oli ammattilaisena kahdeksas. Kuva: Vesa-Matti Väärä

Vapaaottelija Teemu Packalén otti lauantai-iltana uransa ensimmäisen UFC-voiton vakuuttavaan tyyliin.

Turkulaisen vastustajaksi viime hetken paikkaajana kaksi viikkoa sitten nostettu Thibault Gouti kesti Packalénin kyydissä vain 24 sekuntia ennen luovutusvoittoa.

Taitavana jujutsu-painijana mainetta kerännyt Packalén yllätti ranskalaisen heti ensimmäisessä iskujenvaihdossa tylyllä koukkulyönnillä, joka kaatoi Goutin selälleen kanveesiin.

Finnfighters’ Gymin ottelija syöksyi vastustajansa perään ja takoi Goutia armotta lyönneillä, kunnes ranskalainen käänsi selkänsä ja avasi paikan tiukalle kuristukselle.

Erityisen makeaksi suomalaisittain voiton tekee se, että Gouti oli ottanut kaksi edellistä voittoaan tyrmäämällä Packalénin kotimaiset kollegat Anton Kuivasen ja Mikael Nyyssösen.

”Huomasin, että Gouti oli vähän unessa ottelun alussa, ja se takakäden lyönti osui hyvin. Suunnitelma oli, että jos paikka tulee, kuristetaan selästä. Sieltähän se tuli kun muutaman kerran löi,” Packalén iloitsi tuoreeltaan.

Seuraavaksi turkulaisottelija aikoo palata kotisalilla ahkeroinnin pariin heti, kun se on mahdollista. Toipumislomaa saattaa kuitenkin olla tiedossa kipeytyneen olkapään vuoksi.

”Vähän olkapää otti itseensä. Katsotaan, mitä siellä on, ja parannellaan. Sitten paluu arkeen.”

Packalén avasi UFC-uransa viime kesänä Skotlannissa vastaavanlaisella pikahälytyksellä. Tällöin Packalén kärsi ammattilaisuransa toistaiseksi ainoan tappion pistein Ranskan Mickael Leboutille.

Alkuviikolla Packalén kertoi HS:n haastattelussa hakeneensa viime kesän tappioon apua urheilupsyklogilta.

Lauantai-iltana tuli Lontoossa toinenkin suomalaisvoitto, kun Makwan Amirkhani otti Mike Wilkinsonista voiton pistein 29–28, 30–27 ja 29–28.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!