Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Klubi antoi potkut pitkäaikaiselle urheilutoimen­johtajalleen: ”Pyritään vastaamaan tuotannollisesti tämän päivän haasteisiin”

HJK:n viime kausi oli pettymys.

Urheilu
 
Tuomas Selänne
Toimitusjohtaja Aki Riihilahden mukaan HJK:n yt-neuvottelujen taustalla ovat tuotannolliset syyt sekä toimintaympäristössä ja konsernissa tapahtuneet muutokset.
Toimitusjohtaja Aki Riihilahden mukaan HJK:n yt-neuvottelujen taustalla ovat tuotannolliset syyt sekä toimintaympäristössä ja konsernissa tapahtuneet muutokset. Kuva: Tuomas Selänne

Helsingin Jalkapalloklubi on irtisanonut pitkäaikaisen urheilutoimenjohtajansa Tuomo Saarnion yt-neuvotteluiden seurauksena.

Helsingin Sanomien tietojen mukaan HJK on irtisanonut Saarnion lisäksi tiedottajan tehtäviä hoitaneen henkilön.

Yt-neuvottelut käynnistettiin tammikuussa ja ne päättyivät helmikuussa. HS:n tietojen mukaan yt-neuvotteluita ei käynnistetty tuotannollis-taloudellisista syistä, vaan muista syistä.

Saarnio on HJK:n pitkäaikainen urheilutoimenjohtaja ja on vastannut pelaajatarkkailusta ja pelaajahankinnoista. Hänen roolinsa on pienentynyt Aki Riihilahden tultua kaksi vuotta sitten seuran toimitusjohtajaksi.

Riihilahti kommentoi tiistaina HS:lle, että yt-neuvotteluissa kyse ei ollut taloudelllisesta tai säästötarpeesta. Riihilahden mukaan tarkoituksena oli toimintojen uudelleen järjestäminen ja tehostaminen.

”Taustalla ovat tuotannolliset syyt sekä toimintaympäristössä ja konsernissa tapahtuneet muutokset. Näiden seurauksena HJK Oy:llä on tarve muun muassa organisaatiomuutoksiin, joilla pyritään vastaamaan tuotannollisesti tämän päivän haasteisiin. Yhteistoimintaneuvotteluissa päädyttiin lakkauttamaan tiedottajan ja urheilutoimenjohtajan toimenkuvat”, Riihilahti viestitti HS:lle sähköpostilla.

HJK:n viime kausi oli pettymys. Joukkue sijoittui Veikkausliigassa pronssille ja jäi Eurooppa-liigassa lohkovaiheen ulkopuolelle. Analysoidessaan joukkueensa viime kautta HS:n haastattelussa Riihilahti luetteli pitkän listan virheitä.

Epäonnistumisia oli muun harjoittelussa ja pelaajahankinnoissa.

HS ei tavoittanut Saarniota kommentoimaan asiaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!