Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Klubi antoi potkut pitkäaikaiselle urheilutoimen­johtajalleen: ”Pyritään vastaamaan tuotannollisesti tämän päivän haasteisiin”

HJK:n viime kausi oli pettymys.

Urheilu
 
Tuomas Selänne
Toimitusjohtaja Aki Riihilahden mukaan HJK:n yt-neuvottelujen taustalla ovat tuotannolliset syyt sekä toimintaympäristössä ja konsernissa tapahtuneet muutokset.
Toimitusjohtaja Aki Riihilahden mukaan HJK:n yt-neuvottelujen taustalla ovat tuotannolliset syyt sekä toimintaympäristössä ja konsernissa tapahtuneet muutokset. Kuva: Tuomas Selänne

Helsingin Jalkapalloklubi on irtisanonut pitkäaikaisen urheilutoimenjohtajansa Tuomo Saarnion yt-neuvotteluiden seurauksena.

Helsingin Sanomien tietojen mukaan HJK on irtisanonut Saarnion lisäksi tiedottajan tehtäviä hoitaneen henkilön.

Yt-neuvottelut käynnistettiin tammikuussa ja ne päättyivät helmikuussa. HS:n tietojen mukaan yt-neuvotteluita ei käynnistetty tuotannollis-taloudellisista syistä, vaan muista syistä.

Saarnio on HJK:n pitkäaikainen urheilutoimenjohtaja ja on vastannut pelaajatarkkailusta ja pelaajahankinnoista. Hänen roolinsa on pienentynyt Aki Riihilahden tultua kaksi vuotta sitten seuran toimitusjohtajaksi.

Riihilahti kommentoi tiistaina HS:lle, että yt-neuvotteluissa kyse ei ollut taloudelllisesta tai säästötarpeesta. Riihilahden mukaan tarkoituksena oli toimintojen uudelleen järjestäminen ja tehostaminen.

”Taustalla ovat tuotannolliset syyt sekä toimintaympäristössä ja konsernissa tapahtuneet muutokset. Näiden seurauksena HJK Oy:llä on tarve muun muassa organisaatiomuutoksiin, joilla pyritään vastaamaan tuotannollisesti tämän päivän haasteisiin. Yhteistoimintaneuvotteluissa päädyttiin lakkauttamaan tiedottajan ja urheilutoimenjohtajan toimenkuvat”, Riihilahti viestitti HS:lle sähköpostilla.

HJK:n viime kausi oli pettymys. Joukkue sijoittui Veikkausliigassa pronssille ja jäi Eurooppa-liigassa lohkovaiheen ulkopuolelle. Analysoidessaan joukkueensa viime kautta HS:n haastattelussa Riihilahti luetteli pitkän listan virheitä.

Epäonnistumisia oli muun harjoittelussa ja pelaajahankinnoissa.

HS ei tavoittanut Saarniota kommentoimaan asiaa.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Puolivälierät

Torstai 30.6.
22.00 Puola–Portugali Yle TV2 (Marseille)

Perjantai 1.7.
22.00 Wales–Belgia Yle TV2 (Lille)

Lauantai 2.7.
22.00 Saksa–Italia Yle TV2 (Bordeaux)

Sunnuntai 3.7.
22.00 Ranska–Islanti Yle TV2 (Saint-Denis)

Välierät

Keskiviikko 6.7.
22.00 Välierä (30.6. ja 1.7. pelattujen puolivälierien voittajat) Yle TV2 (Lyon)

Torstai 7.7.
22.00 Välierä (2.7. ja 3.7. pelattujen puolivälierien voittajat) Yle TV2 (Marseille)

Loppuottelu

Sunnuntai 10.7.
22.00 Loppuottelu Yle TV2 (Saint-Denis)