Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kultakypärä Antti Suomela katkaisi Bluesin pitkän tappiosarjan

Takavuosien maailmanmestari johti ratkaisuvaiheissa Bluesin peliä

Urheilu
 

Kultakypärä Antti Suomela piti tiistaina huolen siitä, ettei Bluesin tappiollinen taivallus jääkiekkoliigassa venynyt 12:ta peräkkäistä ottelua pidemmäksi.

Suomelan, 21, kahdella maalilla liigajumbo Blues nousi jatkoaikavoittoon 2–1 pudotuspelipaikkaa tavoittelevaa KalPaa vastaan.

Suomela onnistui ensimmäisen kerran, kun kolmatta erää oli jäljellä minuutti. Suomela tasoitti ottelun 1–1:een kauden 10. maalillaan. Hän ohjasi Mikko Kukkosen siniviivalaukauksen perille.

Voittomaali syntyi, kun jatkoaikaa oli jäljellä vain 12 sekuntia. Suomela karkasi ylivoimalla nokikkain KalPan maalivahdin Eero Kilpeläisen kanssa ja ampui hallitun rannelaukauksen.

Ottelua pelattiin lähes kaksi ja puoli erää ilman maaleja, vaikka varsinkin KalPaelle oli tarjolla runsaasti ylivoimaa.

Avausmaalin teki KalPan Santeri Lukka ylivoimalla. Lukka ajoi voimalla neljän Bluesin pelaajan välistä ja sivalsi kiekon maaliin.

Bluesin pelaajat ottivat reippaasti ilon irti voitosta. Sitä riemua ei ollut omalla paikallaan vaihtoaitiossa seuraamassa päävalmentaja Jyrki Aho.

Kun kolmatta erää oli jäljellä vajaat seitsemän minuuttia, Blues sai rangaistuksen pelin viivyttämisestä.

Aho kommentoi tuomiota niin tarmokkaasti, että sai 5+20 minuuttia sopimattomasta käytöksestä tuomaristoa kohtaan ja passituksen pois vaihtoaitiosta.

Loppuajan Bluesia johti apuvalmentaja, vuoden 1995 maailmanmestari Tero Lehterä.

Antti Aimo-Koivisto
Bluesin Jere Seppälä (vas.), Iikka Kangasniemi, Antti Suomela ja Oskari Siiki juhlivat Suomelan jatkoajalla tekemää voittomaalia.
Bluesin Jere Seppälä (vas.), Iikka Kangasniemi, Antti Suomela ja Oskari Siiki juhlivat Suomelan jatkoajalla tekemää voittomaalia.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!