Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ferrarin tallipäällikkö kiisti uutiset moottoripulmista: ”Siinä ei ole mitään vikaa”

Urheilu
 
Heikki Kulta

Montmelo. Ferrarin tallipäällikkö Maurizio Arrivabene torppaa saksalaisen Auto, Motor und Sport -lehden uutiset Maranellon uuden F1-auton moottoripulmista.

”Ferrari pystyy tekemään moottorin, eikä siinä ole mitään vikaa”, keskiviikkona Barcelonan testivarikolle saapunut Arrivabene julisti lähinnä italialaismedian pyörityksessä.

Ferrari vaihtoi keskiviikkona ajovuoroon tulleelle Sebastian Vettelille uuden moottorin.

”Vaihdettu moottori ei tullut vielä elinkaarensa päätepisteeseen, joten palautuimme sen tehtaalle, missä se jatkaa kokeita testipenkissä. Samoin tapahtuu nyt Vettelin käyttämän moottorin kohdalla”, tallipäällikkö totesi.

Saksalaistoimittaja Michael Schmidtin jutun mukaan Ferrari on kärsinyt värinöistä, joiden vuoksi moottoria ei ole pystytty ajattamaan täysillä tehoilla. Värinät tulevat pienemmillä vaihteilla, kun autoa kiihdytetään ulos mutkasta.

Näiden vikojen poistamiseen Ferrarilla löytyy kuitenkin valmiudet.

Italialaismedialla puolestaan on epäilyksensä bensiinipumpun aiheuttamista ongelmista, joiden vuoksi Ferrarin uusin asiakastalli Haas menetti paljon rata-aikaa tiistaina.

Auto, Motor und Sport muistuttaa myös Ferrarin harvinaisen vähistä muutoksista testien mittaan. Tiistaina Kimi Räikkösen autossa kokeiltiin vain pieni muutoksia etusiiven päätypaloissa. Mestaritalli Mercedes aloitti samaan aikaan mittavan siivekeohjelman, ja keskiviikoksi autoon tuotiin aivan uusi siipityyppi.

Nopeusvertailussa keskikovilla renkailla Nico Rosberg kiiti Mercedeksellä 1.24,329, kun Räikkösen aika oli 1.24,836. Eroa oli 0,507 sekuntia.

Viidessä päivässä Mercedes oli kerännyt mittariin 3 925 kilometriä, kun Ferrarilla määrä oli 1 978 km.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!