Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jere Karalahdelta yllättävää tietoa ensi kaudesta: ”Suomessa suuntana TPS tai Jukurit”

Urheilu
 
Daniel Malmberg / All Over Press
Jere Karalahden (oik.) taklausvoiman on saanut kokea muun muassa Frölundan Artturi Lehkonen. Kuva kaudelta 2014–15.
Jere Karalahden (oik.) taklausvoiman on saanut kokea muun muassa Frölundan Artturi Lehkonen. Kuva kaudelta 2014–15. Kuva: Daniel Malmberg / All Over Press

Ruotsin jääkiekon pääsarjassa Elitserienissä pelaava Jere Karalahti valottaa ensi kauden suunnitelmiaan blogissaan.

Jonköpingistä tulevassa HV71:ssä pelaava Karalahti kertoo tavoittelevansa kevään aikana Ruotsin mestaruutta. Lähiaikoina selviävät myös ensi kauden kuviot, mutta kasvattajaseurassaan HIFK:ssa puolustajaa ei nähdä.

”Voi hyvin olla, että palaan takaisin Suomeen ja silloin suuntana on TPS tai Jukurit. Luit oikein. Mun rakas kasvattajaseura HIFK sanoi ei ensi kaudesta. Ihan mielenkiintoista”, Karalahti kirjoittaa vedonlyöntiyhtiö Expektin blogissaan.

”Vuonna 2010 HIFK ilmoitti mulle, että kaikki vanhat hommat on vielä liian lähellä ja siksi mun paluu Nordikselle ei käy. Vuonna 2013 mut olis otettu takaisin parin Minskin kauden jälkeen, mutta valitsin kuitenkin Jokerit. Tänä keväänä kävi selväksi, että en pääse lopettamaan uraani sinne mistä kaikki alkoi. Olis ollut hienoa.”

Karalahden mukaan on myös täysin mahdollista, että ura jatkuu Ruotsissa. Silloin seurana olisi nykyinen HV71 tai Tukholman AIK, jos se nousee takaisin Elitserieniin.

”Ja on tässä kyselyitä myös Saksasta ja Tsekistä, joten vaihtoehtoja riittää. Valinnat syntyvät tässä lähipäivinä.”

Jykevä pakki on ollut kahdesti pelikiellossa ja pelannut kauden aikana vain 33 joukkueen 49 ottelusta. Tehoja on syntynyt 3+9.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!