Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

MM-mitalisti Riikka Honkasella pujottelussa näkyvyys ”lähes nolla” – kisa päättyi ulosajoon

Urheilu
 
Marko Mäkinen
Kausi jatkuu Euroopan cupin finaaleissa.
Kausi jatkuu Euroopan cupin finaaleissa. Kuva: Marko Mäkinen

Suurpujottelussa nuorten MM-hopealle laskenut Riikka Honkanen epäonnistui pujottelussa lauantaina.

Nurmijärveläinen 17-vuotias Honkanen laski ensimmäisellä kierroksella ulos radalta vesi- ja räntäsateessa lasketussa MM-pujottelussa vuoden 2014 Sotšin olympialaisten rinteillä Krasnaja Poljanassa.

Kaukasusvuoriston reunalla oli koko yön satanut rajusti vettä, joka juuri ennen kilpailua muuttui voimakkaaksi räntäsateeksi.

Lähtönumerolla 37 rinteeseen startannut Honkanen laski radan alkuosalla yhden portin pitkäksi. Hän tamppasi itsensä vielä kepille ja jatkoi, mutta ajoi radan loppuosassa uudelleen ulos ja joutui keskeyttämään.

”Menetin ensimmäisessä ulosajossa reilut kuusi sekuntia, mutta päätin jatkaa. Märkä lumiräntä tarttui kuitenkin lasiini niin, että näkyvyys oli lähes nolla. Radan loppuosalla en vain nähnyt ajoissa yhtä keppiä ja laskin sen ohi”, Honkanen sanoi tiedotteessa.

Honkaselle jäi kuitenkin Venäjän MM-kilpailuista positiiviset tunnelmat.

”Suurpujottelun mitali maistuu yhä hyvältä. Tästä on hyvä jatkaa kautta ja uraani eteenpäin.”

Honkanen lentää kotiin Suomeen, josta matka jatkuu 12. päivä Espanjan La Molinaan. Siellä käynnistyvät 15. maaliskuuta Euroopan cupin finaalit.

”Lasken finaaleissa suurpujottelun ja pujottelun. Etenkin suurpujottelussa lähtönumeroni on todennäköisesti sellainen, että se antaa mahdollisuuksia taistella hyvistä sijoituksista”, Honkanen sanoi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!