Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sport lähellä historiallista pudotuspelipaikkaa

Urheilu
 
Janne Kalluinen
Huippuhetket: Sport - Blues
Huippuhetket: Sport - Blues
Sport nappasi lauantaina tärkeät pisteet ja säilytti asemansa sarjataulukon kymmenennellä sijalla. Nollapelin torjunut Mika Järvinen venyi yhteensä 26 kiekon eteen. Vaasalaisten tehokkain pelaaja oli pisteet 1+2 nakuttanut Tero Koskiranta.

Sport 3

Blues 0

Vaasa. Vaasan Sport on lähellä seurahistoriansa ensimmäistä pudotuspelipaikkaa, kun se voitti sarjajumbon kohtalonsa sinetöineen Espoon Bluesin. Sport ottaa kymmenennen sijan, jos joukkue voittaa jäljellä olevat ottelunsa.

Vaikka Blues ei pelaakaan kuin kunniastaan, ei nuoren joukkueen otteista ainakaan yritystä puuttunut.

Tero Lehterä tuurasi ottelussa toimitsijakieltoaan kärsivää Bluesin päävalmentajaa Jyrki Ahoa, joka palaa ruoriin maanantain SaiPa-ottelussa. Lehterä oli omiensa otteisiin todella tyytyväinen.

”Odotimme latautunutta vastustajaa ja tiesimme ottelun merkityksen Sportille. Emme tänään onnistuneet maalinteossa, mutta en voi tässä tilanteessa olla kovin pettynyt lopputulokseen.”

Kahden ensimmäisen erän aikana nähtiin vain yksi maali. Blues hukkasi avauserässä kiekon omalla siniviivallaan, mikä kostautui vieraille Henrik Koiviston läpiajomaalin muodossa.

Sport lievensi yli 4 000-päisen kotiyleisön stressiä päätöserän alussa, kun Sami Blomqvist pääsi nokikkain Kaapo Kähkösen kanssa ja vei isännät 2–0-johtoon. Sportin onnistujista Tero Koskiranta (1+2) sinetöi loppuluvut tyhjään maaliin, ja Mika Järvinen torjui 26 kiekkoa.

Loppuunmyydyn ottelun tunnelma jäi yllättävän vaisuksi, sillä Sport oli pakkovoiton edessä. Toisaalta ottelun intensiteetti ei yleisölle juuri viihdykettä tarjonnutkaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!