Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Arvokisojen kovat paineet näkyvät

Urheilu
 

Kun ampumahiihton MM-kisoista on takana kolme henkilökohtaista matkaa, virheet ammuntapaikalla ovat maksaneet Kaisa Mäkäräiselle mitalin.

Muuhun tasoonsa nähden Mäkäräinen ei ole päässyt parhaimpiinsa arvokisoissa. Poikkeuksena on maailmanmestaruus ja hopea vuoden 2011 MM-kisoissa Hanti-Mansiskissa. Mäkäräinen voitti takaa-ajon ja oli toinen sprintissä.

Lisäksi hänellä on MM-pronssia yhteislähdöstä (2012) ja normaalimatkalta (2015). Holmenkollenilla hän on ollut pikamatkalla yhdeksäs, takaa-ajossa seitsemäs ja normaalimatkalla 19:s.

Mitaleita on syytä arvostaa. Maailmancupissa hänellä on seitsemäntoista voittoa, joten sen perusteella MM-kisojen tilasto voisi olla parempi.

Harjoituksissa hän ampuu 40 taulua peräjälkeen puhtaasti alas, mutta kilpailussa hänelle sattuu epätyypillisiä virheitä.

Mäkäräisen harteille on lastattu koko lajin menestyspaineet Suomessa. Käytännössä hän on maajoukkueessa yksin, myös median edessä.

Mäkäräisen arvostelu on ollut välillä kohtuutonta. Hänellä on enemmän MM-mitaleita kuin kelllän muulla. Ampumahiihto on herkkä laji, kaikin puolin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!