Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Maalivahti Joonas Korpisalo lähetettiin farmijoukkueeseen – ”Tämä oli suunnitelma koko ajan”

Columbuksen ykkösmaalivahti on tervehtynyt pelikuntoon.

Urheilu
 
Winslow Townson / USA Today Sports
Joonas Korpisalon pelit jatkuvat Clevelandissa.
Joonas Korpisalon pelit jatkuvat Clevelandissa. Kuva: Winslow Townson / USA Today Sports

NHL:n Columbus Blue Jackets lähetti keskiviikkona maalivahti Joonas Korpisalon Clevelandissa pelaavaan farmijoukkueeseensa Lake Erie Monstersiin.

Columbuksen ykkösmaalivahti on Sergei Bobrovsky on tervehtynyt, joten Korpisalolle halutaan peliaikaa AHL:n puolelta.

”Hänen kehittymisensä on ollut hyvin, hyvin tärkeää organisaatiollemme. Meidän pitää saada hänen pelinsä jatkumaan. Hänen pitää pelata. Hän auttaa farmijoukkuetta, siitä ei ole epäilystäkään. Tämä oli suunnitelma koko ajan. Nyt hänellä on mahdollisuus auttaa Clevelandin joukkuetta pudotuspeleissä”, Columbuksen toimitusjohtaja Jarmo Kekäläinen sanoi seuran verkkosivuilla.

Korpisalo debytoi NHL:ssä joulukuussa on pelannut vahvan tulokaskauden itäisen konferenssin häntäpäähän kuuluvan Columbuksen maalilla. Korpisalo on pelannut 26 ottelussa ja voittanut niistä 14. Edellisistä 19 ottelusta voittoja on kertynyt 13. Hänen torjuntaprosenttinsa on 91,8, eli suomalaisista maalivahdeista toiseksi paras heti Tuukka Raskin jälkeen.

”Täällä istumisen ja luukun avaamisen sijaan hän tulee olemaan tärkeässä osassa Clevelandissa. Olemme innoissamme siitä missä hän on ja mitä hän on saanut aikaan täällä. Hän on parempi ja parempi, ja se on hyvä asia sekä hänelle että meille.

”Korpisalo on nuori pelaaja, joka ymmärtää, mistä tässä on kyse. Viimeinen asia, mitä haluamme hänelle on tympääntyminen, penkillä istuminen ja Bobrovskyn pelaamisen katselu. Tämä on oikea liike hänen kehittymiselleen, ja hän ymmärtää sen”, Kekäläinen sanoi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!