Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tutkinta ei masenna 80-vuotisjuhliaan viettävää Blatteria: ”En tiedä, miten tämä voisi pilata näin ihanan päivän”

Fifa jakeli Twitterissä onnitteluja muille paitsi Blatterille

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
ARND WIEGMANN
Sepp Blatter sai helmikuussa päälleen setelisateen. Brittikoomikko Lee Nelson heitti Blatterin päälle seteleitä tämän saapuessa lehdistötilaisuuteen.
Sepp Blatter sai helmikuussa päälleen setelisateen. Brittikoomikko Lee Nelson heitti Blatterin päälle seteleitä tämän saapuessa lehdistötilaisuuteen. Kuva: ARND WIEGMANN

Fifan entinen puheenjohtaja Sepp Blatter täytti torstaina 80 vuotta. Blatterin juhlia varjosti se, että viranomaiset tutkivat keskiviikkona Ranskan jalkapalloliiton tilat. Tutkinnassa etsittiin todisteita Fifan entisen puheenjohtajan Sepp Blatterin rahasiirrosta Uefan entiselle puheenjohtajalle Michel Platinille.

Blatter totesi torstaina AFP:lle, että hän ei pidä tutkinnan ajankohtaa pahantahtoisena.

”En usko, että Sveitsin viranomaiset ajattelivat, että he tekivät tutkinnan päivää ennen syntymäpäivääni”, Blatter sanoi ja lisäsi, että etsintä ei pilannut hänen juhlamieltään.

”En tiedä, miten tämä voisi pilata näin ihanan päivän.”

Blatter tytär Corinne järjesti isälleen juhlat sveitsiläisessä hotellissa, ja paikalle saapui noin sata vierasta. Juhlijoiden joukossa oli muun muassa kansainvälisen jääkiekkoliiton IIHF:n puheenjohtaja Rene Fasel.

Blatter ehti toimia Fifan johdossa lähes 20 vuotta, ennen kuin hänet hyllytettiin lokakuussa. Blatter ja Platini on määrätty kuuden vuoden toimitsijakieltoihin.

Fifa ei entiselle johtajalleen syntymäpäiväonnitteluja jaellut. Sen sijaan Fifa onnitteli torstaina Twitterissä muun muassa Antalyasporissa pelaavaa Samuel Eto'oa, Stoke Cityn Jack Butlandia ja FC Barcelonan Ivan Rakiticia, jotka viettivät niin ikään torstaina syntymäpäiviään.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!