Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Markus Granlund ratkaisi jatkoajalla

Vancouveriin siirtynyt hyökkääjä saa nyt nauttia peliajasta.

Urheilu
 
Jayne Kamin-Oncea / USA TODAY Sports
Markus Granlund on päässyt vauhtiin Vancouverissa.
Markus Granlund on päässyt vauhtiin Vancouverissa. Kuva: Jayne Kamin-Oncea / USA TODAY Sports

Helmikuussa seuraa Calgarystä Vancouveriin vaihtanut Markus Granlund pääsi tekemään ensimmäisen maalin uudelle seuralleen makeaan paikkaan.

Granlund ratkaisi 3–2 voiton Vancouverille jatkoajalla, kun joukkue kohtasi keskiviikon kierroksella Arizonan.

Vancouver pääsi hyökkäämään jatkoajalla kahdella yhtä vastaan. Jake Virtanen laukoi ja Granlund pääsi laukomaan paluukiekon maaliin.

Granlund sai vastuuta enemmän kuin kertaakaan tällä kaudella. Hänen peliaikansa oli NHL:n verkkosivujen tilastojen mukaan 21 minuuttia ja 12 sekuntia. Granlundin kokonaispeliaika oli joukkueensa hyökkääjistä toiseksi suurin heti Daniel Sedinin jälkeen. Ylivoimalla Granlund pääsi pelaamaan viisi minuuttia ja 25 sekuntia. Tehotilasto jäi kaksi osumaa plussan puolelle.

Pudotuspelipaikka on karkaamassa Vancouverilta tällä kaudella, sillä joukkue on jo kymmenen pistettä perässä viimeisessä lännen paikassa kiinni olevaa Coloradoa.

Granlundin lisäksi Chicagon Teuvo Teräväinen oli ainoa suomalaispelaaja, joka pääsi tehopisteille NHL:n keskiviikkokierroksella.

Teräväinen sai syöttöpisteen ottelun avausmaaliin, kun Chicago hävisi St. Louisille 2–3 voittolaukauskilpailun jälkeen. Teräväinen laukoi b-pisteen kaarelta ja Andrew Ladd ohjasi kiekon maaliin.

Voittolaukauskilpailussa Teräväinen oli laukomassa kuudennessa parissa. St. Louisin puolustaja Kevin Shattenkirk onnistui, mutta Teräväisen laukaus osui tolppaan. Se ratkaisi lisäpisteen St. Louisille.

Joni Ortio torjui Calgaryn maalilla 19 kertaa, kun joukkue voitti jatkoajalla Nashvillen 3–2.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!