Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hopeadivisioona on kierroksen herkkupala

Urheilu
 
Helsingin Sanomat

Viikon varma

Lähtökiihdytys on tärkeä varmamme onnistumisessa. Sisäradalta starttaava Callela Lancelot (lähtö 2) pääsee auton takaa rivakasti liikkeelle, ja sillä on hyvät mahdollisuudet pitää piikkipaikka itsellään. Isoin haaste tulee heti ensimmäisessä kurvissa, joka on Kouvolassa varsin jyrkkä.

Jos Iikka Nurmosen ajokki pysyy oikealla askellajilla, taustavoimat voivat olla toiveikkaita voiton suhteen.

 

Viikon tärppi

Lämminveristen Hopeadivisioona eli toiseksi korkein sarja (lähtö 6) on kierroksen herkkupala niin tasoltaan kuin pelillisesti. Suosikki Amaretto Scoop on hirmutikissä, mutta ulkoradalta sen juoksusta voi tulla hankala, mikä raottaa ovea yllättäjille.

Kokeneen Risto Airaksisen tallin Part Two ja Kentucky Love pystyvät hyötyvät mainioista lähtöpaikoistaan, ja niiden jättäminen pois peleistä voisi kostautua.

 

Seuraa tätä

Kovaluokkainen Saston (lähtö 1) tuli muutama vuosi sitten ison kohun saattelemana Suomeen. Meno uudessa kotimaassa on kuitenkin ollut nihkeää, eikä se ole onnistunut voittamaan kertaakaan. Vaivoista kärsinyt ranskalaisruuna yrittää uutta tulemista uusista käsistä.

Kouvolassa ravataan harvinainen neljän kierroksen mittelö, mikä on väkivahvalle menijälle iso etu. Pitkän tauon takia Pasi Tikkalan ajokki on melkoinen arvoitus.

 

Toto76-kierros 10 / Kouvola

HS:n Toto76-vihjesysteemi:

1. lähtö: 6, 2, 16

2. lähtö: 1

3. lähtö: 7, 9

4. lähtö: 3, 11, 4, 9

5. lähtö: 11, 15, 10

6. lähtö: 7, 9, 2, 1, 4

7. lähtö: 4, 5

3x1x2x4x3x5x2 = 720 riviä – 36 euroa. Peliaika päättyy lauantaina 12.3. noin kello 15.30. Toto76 ajetaan lähdöissä 4-10.

HS:n viime viikon Toto76-vihjeessä oli kuusi oikein.

Tommi Linna
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?