Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jussi Jokinen pisteputkessa, Ottawa-pelit kovia Jagrin hampaille

Urheilu
 
Robert Mayer / USA Today Sports
Aaron Ekblad (kolmas vasemmalta) teki Floridan kolmannen maalin. Dmitri Kulikov (vas.), Jussi Jokinen ja Reilly Smith mukana juhlimassa.
Aaron Ekblad (kolmas vasemmalta) teki Floridan kolmannen maalin. Dmitri Kulikov (vas.), Jussi Jokinen ja Reilly Smith mukana juhlimassa. Kuva: Robert Mayer / USA Today Sports

NHL-jääkiekkoilija Jussi Jokinen jatkoi vahvaa kevättään ja teki tehot 1+1, kun hänen seuransa Florida voitti Ottawan 6–2 NHL:n torstaikierroksella.

Jokinen on tehnyt pisteitä nyt yhdeksässä ottelussa peräkkäin. 20. helmikuuta alkaneen pisteputken aikana Jokisen tehopisteet ovat 2+9=11.

”Tämä oli askel oikeaan suuntaan”, Jokinen sanoi joukkueensa voitosta Miami Heraldin mukaan.

Joukkueensa kotisivuilla Jokinen jakoi kiitosta hyville joukkuetovereilleen ja isoille peliminuuteilla.

”Valmentaja luottaa minuun, joten on hauskaa pelata ja antaa panoksensa joukkueen eteen”, Jokinen sanoi.

Floridan konkari Jaromir Jagr teki ottelussa kaksi maalia ja saavutti jo 50 pisteen rajan tällä kaudella. Tehot ovat nyt 23+28=51. 44-vuotias hyökkääjä on tehnyt kaksi maalia viidesti tällä kaudella.

”Joskus kiekko menee sisään ja joskus ei. Kotipeleissä se on hieman helpompaa, kun kotikannattajat puskevat eteenpäin”, Jagr sanoi.

Jagr sai Erik Karlssonin mailan kasvoihinsa ja menetti palan etuhampaastaan.

Myös joulukuisessa Ottawa-ottelussa Jagr sai mailan suuhunsa. Jagr vitsaili ottelun jälkeen menettäneensä Ottawa-peleissä kaikkiaan viisi hammasta.

”Pitää tarkistaa otteluohjelmasta milloin pelaamme heitä vastaan seuraavan kerran. Aion käyttää silloin koko kasvot suojaavaa kypärää”, Jagr sanoi Miami Heraldille.

Florida on vahvasti kiinni pudotuspelipaikassa. Joukkueella on 83 pistettä, kun ensimmäisenä pudotuspeliviivan alapuolella olevalla Philadelphialla pisteitä on kasassa 73.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!