Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

TPS ja KalPa onnistuivat pitämään kotiedut

TPS-ikonit Tomi Kallio ja Petteri Nummelin vahvalla pelipäällä.

Urheilu
 
Mikko Stig / Lehtikuva
Tomi Kallio teki maalin ja syötti toisen Sportia vastaan.
Tomi Kallio teki maalin ja syötti toisen Sportia vastaan. Kuva: Mikko Stig / Lehtikuva

Turun Palloseura ja Kuopion KalPa ottivat avausvoitot jääkiekon Liigan pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella lauantaina.

TPS hallitsi ottelua Vaasan Sportia vastaan kahden erän ajan miten tahtoi, mutta vierailijat roikkuivat pelissä mukana tehokkaan viimeistelynsä ansiosta. Maalia kohti suuntautuneet laukaukset olivat 40 minuutin jälkeen 30–10, mutta maalit vain 3–2.

Kolmannessa erässä Sport piristyi, mutta Ilkka Pikkarainen viimeisteli illan toisella osumallaan tyhjään maalin loppulukemat ajassa 58.42.

Ottelun viime hetkiin saatiin ikävä lisämauste, kun Sportin Teemu Tallberg taklasi Patrik Moisiota selästä laitaan sillä seurauksella, että Moisio talutettiin kaukalosta ja Tallberg passitettiin suihkuun.

Isäntien tehokkaimmiksi nousivat turkulaiset konkarit. Tomi Kallio, 39, kokosi tehot 1+1 ja Petteri Nummelin, 43, puolestaan 0+2.

Kuopiossa ottelun ratkaisijaksi nousi isäntien Sebastian Lauritzen, joka iski ylivoimalla ratkaisumaalin ajassa 65.01. Ruotsalaislaituri nousi siniviivan yli ja laukoi ranteella kiekon ohi haparoineen Janne Juvosen.

Otteluparien toiset ottelut pelataan tänään ja mahdolliset ratkaisupelit tiistaina. Puolivälieriin selviää kahdella voitolla.

Huippuhetket: KalPa - Pelicans
Huippuhetket: KalPa - Pelicans
KalPa oli pitkään kiinni ensimmäisessä voitossa, mutta Vili Sopanen toi vierailijat tasoihin juuri ennen päätöserän loppua. Iloa ei kuitenkaan kestänyt kauaa, kun Sebastian Lauritzen ratkaisi ottelun ensimmäisen jatkoerän alussa. Pelicansille tuomittiin ottelussa 28 jäähyminuuttia, kun taas KalPa otti vain yhden kaksiminuuttisen.
Huippuhetket: TPS - Sport
Huippuhetket: TPS - Sport
TPS piti kotietunsa ja otti ensimmäisen kiinnityksen puolivälieräpaikkaan, kun turkulaiset nappasivat voiton numeroin 4-2. TPS:n tehomies oli joukkueen ensimmäisen ja viimeisen maalin tehnyt Ilkka Pikkarainen. Sportille tuomittiin ottelussa peräti 56 jäähyminuuttia.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!