Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sadasosat Mika Poutalan puolella – kausi päättyi palkintopallille

Urheilu
 
Marko Sorsa
Mika Poutala luisteli vahvan kauden. Kuva SM-kilpailuista tammikuulta.
Mika Poutala luisteli vahvan kauden. Kuva SM-kilpailuista tammikuulta. Kuva: Marko Sorsa

Pikaluistelija Mika Poutalan kausi sai hienon päätöksen, kun hän nousi Heerenveenissä pikaluistelun maailmancupin finaalien päätöspäivänä palkintokorokkeelle.

Poutala sijoittui 500 metrin kilpailussa kolmanneksi ajalla 35,02 ja jätti Norjan Espen Arne Hvammenin viiden sadasosan päähän.

”Mahtava fiilis lopettaa tällä suorituksella ja palkintokorokkeelle”, Poutala kommentoi tiedotteessa.

”Toki päivän suorituksesta jäi paljon parannettavaa, ei ollut todellakaan täydellistä. Onneksi kuitenkin riittävää palkintopallille.”

Palkintokorokesijoitus oli Poutalalle kauden kolmas. Kaikkiaan hän luisteli kauden aikana 11 kertaa 500 metrin maailmancupkilpailussa ja oli vain kerran yhdeksän parhaan ulkopuolella. Tasaisuus takasi matkan kokonaispisteissä neljännen sijan.

”Nyt pyrin olemaan paljon perheen kanssa, vähän väliin sponsorivelvollisuuksia ja puhetilaisuuksia. Pääasiassa irrottaudun urheilusta vähäksi aikaa, pikaluisteluharjoittelusta noin kuukaudeksi.”

Sunnuntaina voittoon luisteli Ronald Mulder ajalla 34,81. Toiseksi ehti maailmancupin kokonaiskilpailun voittaja Venäjän Ruslan Murashov ajalla 34,89.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!