Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Koripalloliitto sai uuden toimitusjohtajan: ”Itsellenikin tuli hieman yllätyksenä”

Urheilu
 
Marko Happo / Lehtikuva
Koripalloliiton uusi toimitusjohtaja Jari Tourunen.
Koripalloliiton uusi toimitusjohtaja Jari Tourunen. Kuva: Marko Happo / Lehtikuva

Koripalloliiton hallitus on valinnut liiton uudeksi toimitusjohtajaksi Jari Tourusen. Hän aloittaa uudessa tehtävässään toukokuun alussa.

Tourunen on aiemmin työskennellyt Savon Sanomissa, Iltalehdessä ja Taloussanomissa esimiestehtävissä. Parhaillaan hän toimii valtioneuvoston ja sen ministeriöiden viestintää selvittävän asiantuntijatyöryhmän puheenjohtajana.

Uudessa tehtävässään hän näkee monia yhtymäkohtia aiempaan työhistoriaansa.

”Johtaminen, josta suurin osa on tosiasiassa viestintää, liiketoiminta, myynti ja markkinointi, vaikuttaminen sekä sidosryhmätyö ovat minulle tuttua aiemmasta työelämästäni”, Tourunen kommentoi Koripalloliiton tiedotteessa.

”Yksi haaveistani on ollut tehdä työtä urheilun parissa. Se on välillisesti toteutunut jo median puolella, mutta nyt siitä tulee konkreettista ja jännittävää. Itsellenikin tuli hieman yllätyksenä, että laji on juuri koripallo, mutta palikat tuntuvat osuvan hyvin kohdilleen.”

Entinen SM-tason uimari, nykyisin itseään intohimoiseksi penkkiurheilijaksi kuvaileva Tourunen valittiin tehtävään 30 hakijan joukosta.

”Näen, että urheilulla on mielettömän arvokas kulttuurinen merkitys yhteiskunnassamme. Koripallo on kansallisesti kuuma laji, ja Koripalloliitto osoitti rohkeutta valitsemalla minut tehtävään. Aikomukseni on vastata tähän huutoon”, Tourunen sanoo.

Koripalloliiton toiminnanjohtajana vuodesta 2010 toiminut Vesa Walldén jatkaa liiton palveluksessa. Hän toimii uusien tehtäviensä ohella Koripalloliiton oto-toiminnanjohtajana huhtikuun loppuun saakka.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!