Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

RoPS teki sopimuksen gambialaisen keskikenttäpelaajan kanssa — ”hänellä on herkkä kosketus”

Urheilu
 
Lauri Rotko
Juha Malinen oli viime kauden päätöskierroksella vakavana hopeamitaleista huolimatta.
Juha Malinen oli viime kauden päätöskierroksella vakavana hopeamitaleista huolimatta. Kuva: Lauri Rotko

Veikkausliigan hopeajoukkue RoPS on solminut loppukauden mittaisen sopimuksen Gambian maajoukkuemies Mamut Saineen, 22, kanssa. Saine ansaitsi sopimuksensa testijakson aikana. RoPS:n päävalmentajan Juha Malisen mukaan keskikenttäpelaajalla on hyvä pallokosketus.

”Pelillisesti hänellä on herkkä kosketus. Hän on ketterä pallon kanssa ja näkee kentän hyvin. Kun hän pääsee täyteen kuntoon, hänestä on kovasti hyötyä”, Malinen kertoi seuran tiedotteessa.

Saine siirtyi kotimaastaan Tunisiaan pelaamaan kahdeksi kaudeksi, ja sen jälkeen hän pelasi Kreikassa kolmanneksi ylimmällä sarjatasolla kaksi kautta kolmessa eri seurassa. Saine on pelannut Gambian alle 20-vuotiaiden maajoukkueessa seitsemän ottelua, joissa hän on tehnyt kaksi maalia.

Malisen mukaan Saine sai kutsun Gambian maajoukkueeseen, mutta kieltäytyi kutsusta, koska ei ole vielä pelikunnossa. Malinen kertoi Saineen maanmiehen RoPS-toppari Abdou Jammehin kertoneen taustoja Sainesta.

”Kun Abdou on Gambian maajoukkueen kapteeni, niin hänellä on paljon kerrottavaa Sainesta. Yleensäkin käytän tällaisten luotettavien pelaajien kokemuksia ja mielipiteitä hyväksi, kun pelaaja-asioita pohditaan”, Malinen sanoi.

RoPS:lla on nyt 17 sopimuspelaajaa edustusjoukkueessa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!