Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Oilers ja Viikingit ovat voiton päässä välieräpaikasta

Urheilu
 
Roni Rekomaa / LEHTIKUVA
Viikinkien Mikael Järvi (vas.) kamppaili viime sunnuntaina puolivälieräottelussa SPV:tä vastaan.
Viikinkien Mikael Järvi (vas.) kamppaili viime sunnuntaina puolivälieräottelussa SPV:tä vastaan. Kuva: Roni Rekomaa / LEHTIKUVA

Espoon Oilersilla on torstaina mahdollisuus napata Salibandyliigan välieräpaikka kotikentällään Tapiolassa. Keskiviikkona Oilers haki 7–5-vierasvoiton Tapanilan Erästä ja johtaa nyt puolivälieräsarjaa voitoin 3–1. Erä on selkä seinää vasten Tapiolassa, kun puolivälieräsarjan voittoon tarvitaan neljä voittoa.

Oilers ratkaisi neljännen puolivälieräottelun päätöserän alussa, kun se siirtyi Perttu Pajukosken ja Markus Olkkosen maaleilla 7–3-johtoon. Neljän maalin eron kurominen tasoihin osoittautui ylivoimaiseksi urakaksi Erälle päätöserässä. Erä nousi vielä Tuomas Iiskolan ja Jussi Kosolan maaleilla kahden maalin päähän.

Oilersin vastahyökkäykset ja nopeat hyökkäykset olivat myrkkyä Erälle keskiviikkona. Pajukoski ja Olkkonen tekivät molemmat kaksi maalia Oilersille.

Erän parhaimmistoa oli Tommi Rosendahl, joka teki 1–3 ja 2–3-kavennusmaalit toisessa erässä.

TPS voitti Happeen maalein 5–4 ja tasoitti ottelusarjan 2–2:een. Viikingit otti 9–0-murskavoiton Seinäjoella SPV:stä ja johtaa voitoin 3–1. Tero Tiitu ja Janne Hyvönen tekivät molemmat tehot 2+1 Viikingeille. Classic voitti puolestaan OLS:n vieraissa maalein 9–6 ja johtaa ottelusarjaa voitoin 3–1.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!