Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Heleniukselle varoituksen sanoja tyrmätyksi tulleelta suomalaisiskijältä: ”Oltava huomattavasti parempi”

Urheilu
 
Markku Ulander / Lehtikuva
Rober Helenius ja Johann Duhaupas poseerasivat tiedotustilaisuudessa 4. maaliskuuta.
Rober Helenius ja Johann Duhaupas poseerasivat tiedotustilaisuudessa 4. maaliskuuta. Kuva: Markku Ulander / Lehtikuva

Nyrkkeilijä Robert Helenius kohtaa 2. huhtikuuta Helsingissä ranskalaisen Johann Duhaupas’n WBC Silver Light -titteliottelussa, ja suomalainen saa nyt vinkkejä uransa tärkeimmäksi mainostetuun otteluun toiselta suomalaisiskijältä.

Kankaanpääläinen Janne Katajisto otteli uransa viimeisen ammattilaiskamppailunsa Duhaupas’ta vastaan. Kahden vuoden takaisessa ottelussa panoksena oli EU-mestaruus. Ottelu päättyi ranskalaisen tyrmäysvoittoon seitsemännessä erässä.

Vuonna 2011 raskaansarjan Suomen mestaruuden voittanut Katajisto kohtasi myös Heleniuksen useamman kerran amatöörinä, joten hänellä on hyvät lähtökohdat arvioida ottelijoita.

”Helenius ja Duhaupas ovat molemmat pitkiä nyrkkeilijöitä, jotka minua vastaan hyödynsivät juuri ulottuvuus- ja pituusetuaan yrittäen pitää minua kaukana”, Katajisto toteaa tiedotteessa.

”Duhaupas’ta vastaan pääsin helpommin lähietäisyydelle kuin Robben kanssa. Minua vastaan molempien tyyli pohjautui runsaaseen suorien käyttöön. Välillä he hiukan pakittivat ja sitten hakivat osumapaikkoja koville iskuilleen”, Katajisto summaa.

Katajisto kertoo seuranneensa Duhaupas’n otteita oman ottelunsa jälkeen ja antaa vinkkinsä Heleniukselle reilun kahden viikon päästä käytävään otteluun.

”Duhaupas otteli eri tavalla minua vastaan kuin viime syksynä MM-ottelussa Deontay Wilderiä vastaan. Robben kannattaa tehdä omaa matsia ja etummaista heittämällä hakea paikkaa nukuttavalle takakädelle.”

Katajisto toivoo Heleniuksen saavan kovia iskuja läpi heti ottelun alussa ja päättävän kamppailun tyrmäykseen.

”Toivon, että Robert saisi lyötyä tyrmäyksen, jolloin hänen osakkeensa nousisivat maailmalla valtavasti.”

”Robben pitäisi saada ujutettua heti alusta alkaen kovia iskuja. Silloin Duhaupas tipahtaa väkisinkin jossain kohtaa matsia.”

Katajisto muistuttaa, että Deontay Wilderkään ei saanut tyrmättyä ranskalaista. Katajisto näkee ottelun vaikeana ja Duhaupas’n vaarallisena vastustajana.

”Heleniuksen on oltava huomattavasti joulukuun ottelua parempi. Pakko on suomalaista puolustaa ja luotettava Robben voittoon.”

Mika Ranta / HS
Janne Katajisto (oik.) antoi vinkkejä Heleniukselle. Kuva ottelusta Kroatian Ivica Perkovicia vastaan vuonna 2012.
Janne Katajisto (oik.) antoi vinkkejä Heleniukselle. Kuva ottelusta Kroatian Ivica Perkovicia vastaan vuonna 2012.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!