Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

RoPSille uusi keskikenttäpelaaja – slovakialaisvahvistus matkustaa ”ääripäästä ääripäähän”

Rovaniemen Palloseura on solminut loppukauden kestävän sopimukseen slovakialaisen Michal Mravecin kanssa.

Urheilu
 
Helsingin Sanomat

Rovaniemen Palloseura on solminut loppukauden kestävän sopimuksen slovakialaisen Michal Mravecin kanssa. 28-vuotias Mravec vahvistaa Rovaniemen Palloseuran keskikenttää.

Mravec aloitti uransa Yhdysvaltojen yliopistosarjoista. Kaudella 2011 hänet palkattiin MLS:n Sporting Kansas Cityyn, josta hän siirtyi takaisin Eurooppaan ja Alankomaihin FC Emmeniin kahden vuoden sopimuksella.

Myöhemmin Slovakian ja Puolan kautta takaisin Yhdysvaltoihin muuttaneen Mravecin viimeisin seura oli NASL:n Atlanta Silverbacks. Tämän vuoden alussa Yhdysvaltain toiseksi korkeimmalla tasolla pelannut Silverbacks ajautui kuitenkin pahoihin taloudellisiin vaikeuksiin, ja Mravec oli vapaa etsimään uutta seuraa.

Rovaniemen Palloseura oli etsinyt Mravecin profiiliin sopivaa voimakasta keskikenttäpelaajaa. Päävalmentaja Juha Malinen uskookin 190-senttisen slovakialaisen täyttävän joukkueesta löytyneen aukon.

”Tämä oli täsmähankinta. Nyt on haettu kokoa”, Malinen sanoo seuran tiedotteessa.

”Meiltä on puuttunut tarpeeksi kookas ja voimakas keskikenttäpelaaja. Lisäksi toivelistalla oli kaveri, joka pystyy pelaamaan myös topparina, mikäli sellainen tarve tulee. Lisäksi hänen on tietenkin oltava tarpeeksi taitava”, Malinen listaa.

Mravecille lumi ja talviset olosuhteet eivät ole outoja, mutta napapiirin arktisuus tarjoaa silti jotain uutta.

”Onhan tämä jo maantieteellisestikin jotain erityistä”, Mravec sanoo tiedotteessa. Hän saapuu Rovaniemelle lauantaina.

”Tämä on minullekin matkustamista ääripäästä ääripäähän. Olen jo tottunut Atlantan +27C asteen lämpötiloihin. Rovaniemellä näyttää olevan tällä hetkellä jotain hiukan muuta.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!