Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Suur-Hamarille kolme kristallipalloa: ”Hämmentynyt fiilis vieläkin”

Matti Suur-Hamari vei paracrossin, banked slalomin ja overallin kokonaiskisojen voitot.

Urheilu
 
Markus Jokela / HS
Kulunut kausi on ollut Matti Suur-Hamarille erinomainen. Suurimpana saavutuksena on X Gamesin voitto.
Kulunut kausi on ollut Matti Suur-Hamarille erinomainen. Suurimpana saavutuksena on X Gamesin voitto. Kuva: Markus Jokela / HS

Trentinossa Italiassa käytiin perjantaina kauden viimeiset paracrossin ja banked slalomin kisat, joissa ratkaistiin myös cup-voitot.

Matti Suur-Hamari voitti molemmat paracrossin kisat ja tuli toiseksi banked slalomissa. Tämä varmisti sen, että kautensa huipentui kolmeen kristallipalloon. Suur-Hamari vei paracrossin, banked slalomin ja overallin kokonaiskisojen voitot.

”Nyt olisi kisat paketissa tältä kaudelta, ja kolme kristallipalloa plakkarissa. Radat täällä Italiassa sekä krossissa että bankedissa oli hieman huonosti suunniteltu, ja keli meni tosi lämpimäksi, mikä tarkoitti sitä, että rata pehmeni tosi paljon”, Suur-Hamari sanoo Lumilautaliiton tiedotteessa.

Suur-Hamari kiittelee valmentajaansa Mikko Wendeliniä, joka sai voitelun kohdilleen hankalassa kelissä. Suomalaislaskija kävi koko kauden tiukkaa kisaa yhdysvaltalaisen Mike Shean kanssa, ja kaksikko oli Italiaan tultaessa tasapisteissä.

”Tällä kertaa onni oli mun puolella, ja sain nostella krostallipalloa. Hieno kausi kokonaisuudessaan ja aika hämmentynyt fiilis vieläkin kuinka hyvin loppujen lopuksi kulki”, Suur-Hamari kommentoi.

HS kertoi helmikuussa, miten Suur-Hamarin elämä mullistui liikenneonnettomuuden takia. Äänimiehestä tuli huippulumilautailija. Lue tarina täältä.

Overallissa toiseksi tuli Mike Shea ja kolmanneksi Evan Strong.

Matti Suur-Hamari on hämmentynyt siitä, kuinka hyvin laskeminen on kulkenut. Kuva Sotshin paralympialaisista.
Matti Suur-Hamari on hämmentynyt siitä, kuinka hyvin laskeminen on kulkenut. Kuva Sotshin paralympialaisista.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?