Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

JYP tyrmäsi SaiPan avaustaistossa

Lappeenrannan SaiPa kaatui kotikaukalossa tyylipuhtaan esityksen jälkeen maalein 4–1.

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
Huippuhetket: JYP - SaiPa
Huippuhetket: JYP - SaiPa
JYP piti kotietunsa ja kukisti lappeenrantalaiset maalein 4-1. Kotijoukkue aloitti erinomaisesti, sillä tilanne oli avauserän jälkeen jo 3-0. JYPin tehomies oli kaksi maalia viimeistellyt Miika Lahti.

JYP otti perjantaina ensimmäisen kiinnityksen jääkiekon SM-liigan välieräpaikasta, kun Lappeenrannan SaiPa kaatui kotikaukalossa tyylipuhtaan esityksen jälkeen maalein 4–1.

JYPin sankarina hääri työmyyrä Miika Lahti, joka iski kaksi maalia. Lahti ja JYPin varakapteenin johdattama työmiesten vitja pisti täysin SaiPan ykkösnyrkin pelin sekaisin. Varsinkin SaiPan kultakypärä David McIntyre oli pelissä aivan ulapalla.

”Onhan se kiva juttu, jos kaveri keskittyy kaikkeen muuhun kuin pelaamiseen. Kyllä se meille sopii. Päästiin ainakin ihon alle”, JYP-konkari Pihlman totesi.

JYP karkasi jo avauserässä, kun SaiPan verkkoon kiekon iskivät Markus Nenonen, Jani Tuppurainen sekä Lahti. Päätöserässä JYP-ikoni Lahti osui toistamiseen ja vieraille lohtumaalin löi Sami Venäläine n.

”Ukot ottaa toisista mittaa ja kipinät lentää. Todellista playoffsien kiekkotaistelua siis. Avauserässä oltiin tehokkaita. Toisessa erässä kiekot jäi liikaa keskialueelle. Sitä pitää paranta”, JYP-luotsi Marko Virtanen summasi.

Vesa Moilanen
JYP karkasi Saipalta jo avauserässä. Kuva helmikuulta.
JYP karkasi Saipalta jo avauserässä. Kuva helmikuulta.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?