Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lukko oli tehokas, Zapolski torjui kaiken

Urheilu
 
Jouni Mikola
Huippuhetket: Lukko - Tappara
Huippuhetket: Lukko - Tappara
Avausottelun hävinnyt Lukko aloitti lauantaina räväkästi, kun raumalaiset iskivät jo avauserässä kolme täysosumaa. Kotijoukkue oli toisessa kohtaamisessa kauttaaltaan niskan päällä ja Lukon tehomies oli kolme syöttöpistettä napannut Toni Koivisto. Ottelusarja jatkuu tiistaina Tampereella.

Lukko 5

Tappara 0

Voitot 1–1

Lukko latoi avauserään kiekon kolme kertaa Tomi Karhusen selän taakse ja peli oli jo siinä vaiheessa aika pitkälti taputeltu. Raumalaisosumista vastasivat Juho Tommila, Turo Asplund ja Filip Riska.

Toisessa erässä Lukon maalivahti Ryan Zapolski jatkoi hyviä otteitaan maalillaan ja torjui esimerkiksi Jani Lajusen läpiajon. Jatkossa Lukon maalitiliä kaunistelivat vielä Teemu Nurmi ja Asplund toistamiseen

”Tulos kertoo tästä pelistä kaiken oleellisen. Tänään oli tarkoituskin olla erilainen peli kuin eilen. Tampereella kolistelimme vain tolppia, mutta nyt saimme myös sisään”, sanaili Lukko- luotsi Risto Dufva.

”Saimme terävän lähdön, kun osuin heti ensimmäiseen vaihtooni ja toisessakin oli maalipaikka. Sain tietää jo eilen bussissa, että pelaan tänään”, kommentoi voittomaalin tehnyt Juho Tommila.

Tommila myös kertoi odottaneensa ottelun alkaamista koko päivän ja oli näin siis valmis heti alussa.

Joukkueet kohtaavat seuraavan kerran tiistaina Tampereella.

”Mennään päivä kerrallaan ja katsotaan, ketä silloin on askissa”, sanaili Tommila lopuksi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?