Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Liikemies Jussi Salonoja espoolaisen jääkiekon pelastamisesta: ”Tämä menee kalliiksi tämä leikki”

Urheilu
 
Terhi Ylimäinen
Jussi Salonoja ei ole valmis maksamaan Bluesin vanhoja velkoja.
Jussi Salonoja ei ole valmis maksamaan Bluesin vanhoja velkoja. Kuva: Terhi Ylimäinen

Espoolaisen kiekon vaikuttaja Jussi Salonoja on pitkin kautta sanonut olevansa halukas olemaan mukana kaupungin kiekkoilussa, mutta hänen mukaansa velkojien summat eivät jää pelkkiin verottajan tai vakuutusyhtiön saamisiin.

”Tämä menee kalliiksi tämä leikki”, Salonoja sanoi HS:lle.

”Vaikka verovelka on jossain 600 000 euron ja miljoonan välissä, ei se ole se summa, jolla voi liiketoimintaa pyörittää”, Salonoja sanoi.

Salonoja laski, että liigalisenssin hinta olisi 1,8 miljoonaa euroa, pelaajien minimibudjetti 1,5 miljoonaa ja siihen tulisivat päälle toimiston, organisaation ja markkinoinnin kulut.

”Se vaatisi noin 3–4 miljoonaa euroa ja vielä pitäisi maksaa kaikki vanhat velat”, Salonoja sanoi. ”Miksi pitäisi maksaa kaikki vanhat velat, joita ei ole ollut tekemässä.”

Salonoja oli sitä mieltä, että kokonaan uuden seuran perustamiselle ei saisi olla esteitä. ”Jos sitoutuu maksamaan velat, ei tämä ole liiketaloudellisesti järkevää. Tässä on paikka, josta Liigan ja liiton pitäisi jutella.”

”Miksi se pitäisi kieltää, jos joku haluaa tuoda kokonaan uuden seuran Espooseen.”

”Onhan Espoossa seuroja. On EJK, Jäähonka ja EPS”, Salonoja sanoi ja lisäsi istuneensa saman pöydän ääressä nykyisen johdon kanssa. Puhelinkeskusteluja hän kävi konkurssipäivänä.

Espoolaisen jääkiekon voimahahmo Martin Saarikangas puolestaan toivoi HS:n haastattelussa, että Salonoja tulee apuun ja pelastaa Bluesin. ”Katseet kohdistuvat Salonojaan”, Saarikangas sanoo.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?