Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Espanjan ja Meksikon nykyinen antidopingtyö ei kelpaa Wadalle

Urheilu
 

Antidopingtyö Espanjan ja Meksikon urheilussa ei ole kelvollisella tasolla.

Tätä mieltä on Maailman antidopingtoimisto Wada, joka julisti lauantaina Espanjan ja Meksikon kansalliset antidopingorganisaatiot vaatimukset täyttämättömiksi.

Wada asetti 18. marraskuuta 2015 kuuden maan kansalliset antidopingorganisaatiot tarkkailulistalleen siitä, ovatko kyseisten maitten antidopingsäännöstöt yhdenmukaisia maailman antidopingsäännöstön kanssa.

Wada antoi maille 18. maaliskuuta 2016 asti aikaa saattaa käytäntöön maailman antidopingsäännöstö.

Belgian, Brasilian, Kreikan ja Ranskan antidopingorganisaatiot ovat nyt saaneet Wadan mukaan asiansa kuntoon.

Espanjan osalta Wada huomauttaa, että maassa ei ole tällä hetkellä istuvaa hallitusta ja siksi Espanjan on haasteellista selvittää jäljellä olevat maailman antidopingsäännöstön vaatimuksiin liittyvät kysymykset.

Kansainväliset lajiliitot huolehtivat dopingtestauksesta Espanjassa, kunnes maan kansallinen antidopingorganisaatio täyttää Wadan vaatimukset. Näin varmistetaan, että Espanjassa voidaan toteuttaa tehokkaasti testausohjelmaa.

Meksikossa Wada antaa tunnustusta maan hallituksen viimeaikaisille ponnistuksille ja on toiveikas, että välttämättömät työt saadaan suoritettua loppuun lähitulevaisuudessa.

Lisäksi Wada julisti marraskuussa, että Andorran, Argentiinan, Bolivian, Israelin, Ukrainan ja Venäjän antidopingorganisaatiot eivät täytä maailman antidopingsäännöstön vaatimuksia.

Argentiinan, Israelin ja Ukrainan antidopingtoimistot on sittemmin poistettu vaatimukset täyttämättömien organisaatioiden listalta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!