Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mixu Paatelainen kävi kuumana faneille, mutta sai viimeisen naurun: ”Oli ihmeellistä, miten hiljaiseksi katsomo meni”

Twitterissä kerrottujen tietojen mukaan Paatelaista heiteltiin kolikoilla ja häntä kohti syljettiin.

Urheilu
 
Graham Stuart
Mixu Paatelainen hiljensi vastustajien kannattajat.
Mixu Paatelainen hiljensi vastustajien kannattajat. Kuva: Graham Stuart

Suomen jalkapallomaajoukkueen entinen päävalmentaja Mixu Paatelainen joutui vastustajan fanien kuumennuksen kohteeksi Dundeen paikallispelissä Skotlannin liigassa.

Paatelaisen valmentama Dundee United venyi viime hetkillä arvokkaaseen 2–2-tasapeliin Dundee FC:tä vastaan, ja tapahtumarikkaassa ottelussa riitti viihdettä myös kentän ulkopuolella.

Dundee FC siirtyi ensimmäisellä puoliajalla jo 2–0-johtoon Kane Hemmingsin maaleilla. Daily Recordin mukaan joukkueen kannattajat solvasivat Paatelaista kiivaasti, ja Twitterissä kerrottujen tietojen mukaan Paatelaista heiteltiin kolikoilla ja häntä kohti syljettiin.

Fanien toiminnasta kuumentunut Paatelainen pääsi sai kuitenkin viimeisen naurun.

United nousi maalin päähän tauon jälkeen, kun vieraiden maalivahti Scott Bain ajettiin ulos, ja Billy McKay ampui rangaistuspotkusta kavennuksen.

Kun ottelu oli edennyt erotuomarin antamalle lisäajalle, McKay puski ottelun loppulukemat ja antoi Paatelaiselle mahdollisuuden kuitata vieraskannattajille.

Tätä tilaisuutta ei valmentaja voinut olla käyttämättä, vaan hän kääntyi kannattajiin päin ja asetti kädet korvilleen kuin kuunnellakseen tarkemmin.

”Oli ihmeellistä, miten hiljaiseksi katsomo meni siinä vaiheessa”, Paatelainen kommentoi jälkeenpäin.

Kannattajia käytös ei luonnollisesti naurattanut, ja tilanteessa tarvittiin poliiseja pitämään fanit erossa suomalaisvalmentajasta.

”Ymmärrän, että kannattajilta tulee huutoa, se kuuluu peliin. Pystyn käsittelemään sen, mutta en ymmärrä sitä, että turvamiehet eivät hoida hommiaan. Kukaan ei ollut estämässä solvauksia, joita meitä kohti suunnattiin.”

Paatelainen ei uskonut, että häntä rangaistaisiin ottelun tapahtumista.

”Olisin hyvin yllättänyt sellaisesta. Jos halutaan lähteä sille tielle, pitää myös puuttua niiden kannattajien tekemisiin.”

Dundee United on Skotlannin Valioliigan viimeisenä seitsemän pisteen päässä Kilmarnockista. Unitedilla on ottelu vähemmän pelattuna.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!