Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HJK lainasi AC Milanista nigerialaisen laitahyökkääjän

Urheilu
 
Washington Alves / Reuters
Nigerialainen laitahyökkääjä Nnambi Oduamadi vahvistaa HJK:ta vuoden loppuun asti. Kuva Confederations cupista vuodelta 2013.
Nigerialainen laitahyökkääjä Nnambi Oduamadi vahvistaa HJK:ta vuoden loppuun asti. Kuva Confederations cupista vuodelta 2013. Kuva: Washington Alves / Reuters

HJK tiedotti lainanneensa AC Milanista nigerialaisen laitahyökkääjän Nnamdi Oduamadin vuoden loppuun asti kestävällä lainasopimuksella.

Oduamadi, 25, on ollut AC Milanin edustusjoukkueen pelaaja vuodesta 2011, mutta hän on pelannut Serie A:ssa vain yhden ottelun.

Lainasopimuksilla Oduamadi on pelannut Serie B:ssä 81 ottelua, joissa hän on tehnyt 12 maalia. Nigerian maajoukkueessa hän on pelannut 13 ottelua, joissa hän on tehnyt 4 maalia.

”Odu on ollut pitkään ykkösjoukkueemme mukana ja on edelleen suunnitelmissamme, mistä syystä haluamme hänelle hyvän ympäristön, ja tähän HJK Helsinki on hyvä vaihtoehto, varsinkin kun meillä on ollut hyvä yhteistyö seuran kanssa”, Milanin johtaja Umberto Gandini sanoi HJK:n tiedotteessa.

HJK:n mukaan Oduamadi liittyy Klubin vahvuuteen heti ja matkustaa joukkueen mukana harjoitusotteluun Malmöön.

HJK:n toimitusjohtajan Aki Riihilahden mukaan AC Milan halusi pitää pelaajan itsellään.

”Yritin saada optiota pelaajaan, mutta tämä on nyt lainasopimus”, Riihilahti kertoi Helsingin Sanomille.

Riihilahden mukaan HJK ei ole enää aktiivisesti hankkimassa pelaajia. HJK oli etsinyt laitahyökkääjää, ja Oduamadi täytti joukkueessa olleen aukon.

”Kausi alkaa kahden viikon päästä. Keskitymme nyt niihin pelaajiin, joita meillä on. Yksi sopimus on vielä julkistamatta. Julkistamme sen, kun julkistaminen on mahdollista”, Riihilahti sanoi.

Julkistamatta oleva sopimus on Riihilahden mukaan se monivuotinen sopimus, josta hän on puhunut aikaisemminkin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!