Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

ManU-tähti Wayne Rooney raivostui varkausväitteistä: ”Täyttä roskaa”

Urheilu
 
Carl Recine / Reuters
Wayne Rooney suuttui varkaussyytöksistä.
Wayne Rooney suuttui varkaussyytöksistä. Kuva: Carl Recine / Reuters

Englannin jalkapallomaajoukkueen kapteeni Wayne Rooney on raivoissaan Daily Mirrorin väitteistä, että hän olisi syyllistynyt varkauteen.

Brittilehti julkaisi sivuillaan valvontakameran videokuvaa Wembleyllä sijaitsevasta Niken kutsuvierastiloista, jossa Rooney vietti kolmen ystävänsä kanssa aikaa Carl Frochin ja George Grovesin nyrkkeilyottelun jälkeen 31. toukokuuta 2014.

Videokuvassa näkyy, kuinka Rooney haalii hyllyiltä Niken tuotteita ja sulloo niitä naureskellen muovikassiin.

Noin 300 000 puntaa (noin 382 000 euroa) viikossa Manchester Unitedissa ansaitseva Rooney, 30, ei luonnollisesti suhtautunut kovin suopeasti varkausväitteisiin, vaan julkaisi virallisella Facebook-sivullaan lyhyen tiedotteen.

”Sunday Mirrorissa julkaistut väitteet ovat vääriä ja täyttä roskaa. Asia on lakimiesteni hoidettavana, joten en voi kommentoida enempää tässä vaiheessa”, tiedotteessa todetaan.

Myös urheiluvälinevalmistaja Nike asettui tukemaan tähtipelaajaa.

”Tämä tarina ei ole totta. Voimme vahvistaa, että Niken aitiosta ei viety mitään”, Niken tiedottaja totesi.

Daily Mirrorin lähteen mukaan tapahtumat ovat Englannin jalkapalloliiton tiedossa, mutta mihinkään toimiin ei ole ryhdytty.

Rooney on ollut sivussa seurajoukkueensa peleistä pian puolitoista kuukautta polvivamman vuoksi. Hän ei ole mukana Englannin maajoukkueessa, joka kohtaa lauantaina Saksan ja tiistaina Hollannin.

Kuntoutuminen on kuitenkin edennyt niin, että Rooney saattaa olla mukana maaottelutauon jälkeen, kun ManU kohtaa Valioliigassa Evertonin 3. huhtikuuta.

Lähteet: Daily Mirror, Daily Mail

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!