Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Heleniuksen vastustajan leiri itsevarmana: ”Hiljennämme Heleniuksen ympärillä pyörivät hännystelijät”

Urheilu
 
Markku Ulander / Lehtikuva
Rober Helenius ja Johann Duhaupas poseerasivat tiedotustilaisuudessa 4. maaliskuuta.
Rober Helenius ja Johann Duhaupas poseerasivat tiedotustilaisuudessa 4. maaliskuuta. Kuva: Markku Ulander / Lehtikuva

Nyrkkeilyn raskaan sarjan WBC-liiton Silver MM-titteliotteluun valmistautuvan Robert Heleniuksen vastustaja Johann Duhaupas on viettänyt viime viikot Nizzassa harjoitusleirillä.

Promoottorinsa Nathalie Christolin mukaan Duhaupas on käynyt läpi uransa kokonaisvaltaisimman vaativimman harjoitusjakson ja on valmis järkyttämään suomalaisia nyrkkeilyfaneja.

Otteluharjoituksissa ranskalaista ovat olleet avustamassa Puolan Mariusz Wach ja Venäjän Jevgeni Orlov. Wach on arvostetun Boxrec.comin listalla sijalla 33 ja Orlov sijalla 138. Duhaupas’n sijoitus on 38.

”Saimme hankittua Ranskaan huomattavasti paremmat sparrarit kuin Heleniuksella on tiettävästi ollut Suomessa apunaan”, Christol sivaltaa tiedotteessa.

Heleniuksen (32.) sparrileirillä kehään nousivat muun muassa Romanian Bogdan Dinu (61.), Englannin David Allen (155.) ja Islannin Gunnar Kolbeinn Kristinsson (463.).

”Duhaupas on tehnyt sparriharjoitusta leirillä viisi kertaa viikossa jo useamman viikon ajan ja nyt on menossa raskain sparriviikko. Ensi viikolla vuorossa on herkistely”, Christol jatkaa.

”Viime syksynä Johann haastoi maailmanmestari Deontay Wilderin viiden viikon valmistautumisella ja nyt hän on saanut harjoitella juuri tähän otteluun jo helmikuun alusta asti.”

”Johann on täysin valmis otteluun ja luotamme sataprosenttisesti siihen, että hiljennämme suomalaiset nyrkkeilyfanit ja muut Heleniuksen ympärillä pyörivät hännystelijät täydellisesti. Mestaruusvyö lähtee mukanamme Ranskaan.”

Helenius kohtaa Duhaupas’n Helsingissä 2. huhtikuuta. Helenius on otellut ammattilaisena 22 kertaa ja voittanut kaikki vastustajansa. Duhaupas’n tilastossa on 33 voittoa ja kolme tappiota.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?