Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Koripalloseura Seagullsin omistajat mukaan Helsinki Garden -hallihankkeeseen

Urheilu
 
Timo Everi, Sinikka Kulvik ja Janne Kulvik.
Timo Everi, Sinikka Kulvik ja Janne Kulvik.

Koripallojoukkue Helsinki Seagullsin pääomistajiin kuuluvat Janne ja Sinikka Kulvik tekevät lajirajat ylittävän loikan ja lähtevät mukaan Helsinkiin suunnitteilla olevan monitoimihallin rahoittajiksi.

Kulvikit tekevät ”merkittävän sijoituksen” Garden Helsinki -hankkeen kehitysyhtiöön, Projekti GH Oy:n.

”Garden-hanke ei ole ainoastaan elintärkeä helsinkiläiselle urheilulle, siitä on tulossa maailman modernein tapahtumakeskus, josta koko Helsinki saa olla ylpeä. Olemme iloisia, että meillä oli mahdollisuus kytkeytyä projektin kehittämiseen tässä vaiheessa”, kommentoi Seagullsin toimitusjohtaja Sauli Silvonen tiedotteessa.

Hallihanke sai toukokuussa 2015 Helsingin kaupunginhallitukselta ehdollisen suunnitteluvarauksen kahdelle tontille Olympiastadionin molemmin puolin.

Helsingin kaupunkisuunnittelulautakunta kannattaa monitoimihallin sijoittumista Nordenskiöldinkadun varteen. HIFK:n alkuperäinen toive monitoimihallin sijoittumisesta Mäntymäen kentälle kaatui lautakunnassa kaupunkikuvallisiin syihin.

Sijaintipäätöksen ja tonttivarauksen odotetaan olevan päätöksenteossa kaupungin hallintoelimissä huhtikuun aikana.

Helsingin IFK:n ja Projekti GH Oy:n hallituksen puheenjohtaja Timo Everi iloitsee koripalloväen tulosta mukaan.

”Seagulls-yhteisön mukaantulo ja sitoutuminen hankkeeseen IFK:n rinnalle vahvistaa hankkeen kehitysbudjettia, mutta ennen kaikkea tulevaa toimintaa. Tämä lienee ensimmäinen kerta Suomessa, kun näin mittavaa yhteistoimintaa tehdään yli urheilulaji- ja seurarajojen”, Everi kommentoi .

”Hanketta on kehitetty ja suunniteltu kaupungin kanssa yhteistyössä yli viisi vuotta. Nyt odotamme seuraavaa päätöstä.”

Aiemmin Garden Helsinki -kiinteistökehityshankkeeseen ovat sijoittaneet muun muassa Oy HIFK-Hockey Ab, Taaleri Oyj:n Taaleri Kiinteistökehitysrahasto ja suomalaiset yksityishenkilöt.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!