Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Valtionavustukset jakoon: Palloliitto ykkösenä, voimistelijat kiekkoilijoiden edellä

Urheilu
 
Helsingin Sanomat

Opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen myönsi kuluvan vuoden valtionavustukset liikuntajärjestöille torstaina. Toimintaa tuetaan veikkausvoittovaroista yhteensä 40 259 000 eurolla. Avustusta sai 125 järjestöä.

Lajiliitoista suurimmat avustukset saivat Palloliitto, (2,025 miljoonaa euroa), Suomen Voimisteluliitto (1,69 miljoonaa euroa), Suomen Jääkiekkoliitto (1,480 miljoonaa euroa), Suomen Urheiluliitto (1,035 miljoonaa euroa), Suomen Hiihtoliitto (1,070 miljoonaa euroa), Suomen Salibandyliitto (miljoona euroa) ja Suomen Lentopalloliitto (960 000 euroa).

Uusia avustettavia järjestöjä ovat Suomen Agilityliitto, Suomen Urheilufysioterapeutit, Suomen Urheilulääkäriyhdistys, Suomen Urheilumanagerit ja Urheiluopistojen yhdistys.

”Suomessa organisoidun liikunnan ja urheilun piirissä harrastaa lähes 1,1 miljoonaa suomalaista, joista alle 18-vuotiaita on lähes 700 000”, Grahn-Laasonen kertoo.

”Urheilu on kiistämättä Suomen suurinta kansalaistoimintaa. Päivittäin järjestetään tuhansia ohjattuja harjoituksia, satoja otteluita ja kilpailuja. Toiminnassa vapaaehtoisohjaajina toimii kymmeniä tuhansia äitejä ja isiä.”

”Liikuntajärjestöt ovat avainasemassa toteuttamassa hallituksen kärkihanketta, kun jokaisen koululaisen päivään tuodaan tunti liikuntaa.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?