Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HJK:n Mika Lehkosuo: ”Joukkue on valmis”

HJK kohtaa perjantaina harjoitusottelussa Malmön, jota Lehkosuo pitää mahdollisesti parhaana pohjoismaisena joukkueena.

Urheilu
 
Vesa Koivunen
Mika Lehkosuo on toiminut huhtikuusta 2014 asti Helsingin Jalkapalloklubin päävalmentajana.
Mika Lehkosuo on toiminut huhtikuusta 2014 asti Helsingin Jalkapalloklubin päävalmentajana. Kuva: Vesa Koivunen

HJK:n valmentaja Mika Lehkosuo kertoi perjantaina joukkueen Youtube-kanavalla, että joukkue on nyt valmis, kun jalkapallon Veikkausliigan alkuun on reilu viikko aikaa. Klubi sai viimeisen pelaajansa, nigerialaisen laitahyökkääjä Nnamdi Oduamadin riveihinsä tiistaina.

”Joukkue on nyt valmis, ja se on hyvin rakennettu. Joukkueessa on nuoruutta, kokemusta ja sopivasti pelaajia eri pelipaikoille. Toki jalkapallossa tulee aina muutoksia, mutta emme etsi tällä hetkellä uusia pelaajia”, Lehkosuo sanoo.

HJK kohtaa perjantaina Malmön harjoitusottelussa Ruotsissa. Lehkosuon mielestä Malmö on mahdollisesti jopa paras pohjoismaalainen joukkue tällä hetkellä. Hän kuvaakin ottelua kansainvälisesti erittäin kovaksi.

”Emme pelaa kansainvälisiä pelejä yhtään liikaa kauden aikana. Ne ottelut ovat tärkeitä, jotta pääsemme joukkueena, seurana, pelaajina ja valmentajina eteenpäin. Kansainväliset ottelut ovat hyviä mittareita.”

Lehkosuo odottaa, että HJK joutuu puolustamaan Malmö-ottelussa paljon enemmän kuin edellisessä ottelussaan Suomen Cupissa Honkaa vastaan. Ottelu toimiikin hyvänä puolustuksen harjoituksena. Tärkeää on myös saada yhteispeli käyntiin Oduamadin ja muun joukkueen kesken.

”Tärkeimmät pointit ovat ilman muuta Odun pääseminen kentälle, hänen vahvuuksiensa toteaminen ja yhteispelin saaminen käyntiin hänen ja muiden pelaajien välillä. Malmö pakottaa meidät puoustamaan eri lailla kuin viime peleissä on puolustettu”, Lehkosuo toteaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!