Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tirkkonen hajotti SaiPan huippuduon, tulosta tuli tiukassa paikassa

Urheilu
 
Pasi Hautala
Huippuhetket: JYP - SaiPa
Huippuhetket: JYP - SaiPa
SaiPa haki toisen voiton Jyväskylästä ja kavensi sarjan tilanteeksi 2-3. Chad Rau oli siirretty ykkösketjusta pykälää alaspäin ja muutos näytti toimivan, sillä amerikkalainen saalisti tehot 1+1. Ottelusarja jatkuu maanantaina Lappeenrannassa.

Jyväskylä. SaiPan valmentaja Pekka Tirkkonen teki onnistuneen tempun, kun hän hajotti runkosarjassa dominoineen duon David McIntyre, Chad Rau.

Rau sai siirron SaiPan kakkosketjuun Matti Järvisen viereen ja tulosta alkoi tulla. Rau (1+1) ja Järvinen (1+0) piristivät vieraiden hyökkäyspäätä ja maalivahti Jani Nieminen puolestaan nosti reippaasti torjuntatasoaan.

SaiPa otti lopulta 3–2-vierasvoiton Jyväskylästä.

”Oman maalin edusta puolustettiin tänään tosi hyvin. Vähän sellainen tunne, ettei meillä ole enää mitään menetettävää ja sitä kautta paineeton tilanne”, sanoi Matti Järvinen.

Veitsi kurkulla SaiPa pelasi ja JYP hallitsi reilusti kenttätapahtumia, mutta niin se teki edellisessäkin kotipelissään ja hävisi.

Kotiedusta ei hirveästi voi näiden joukkueiden välillä puhua, kun viidestä pelistä vain ensimmäinen on päättynyt kotijoukkueen hyväksi.

Viiden ottelun jälkeen JYP johtaa sarjaa voitoin 3–2. Seuraava ottelu pelataan Lappeenrannassa maanantaina.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!