Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Puljujärvi palasi Ahon rinnalle ja maaliverkko heilui heti

Urheilu
 
Ilari Savonen

Huippuhetket: Kärpät - TPS

Huippuhetket: Kärpät - TPS
Kärpät ja TPS tarjosivat viihdettä koko rahan edestä. Ottelu oli kahden erän jälkeen tilanteessa 2-2, mutta oululaisten vahva päätöserä käänsi voiton kotijoukkueelle. Kärppien tehomies oli pisteet 1+2 saalistanut Sebastian Aho. Ottelusarja jatkuu maanantaina Turussa, jolloin Kärpillä on mahdollisuus varmistaa välieräpaikka.

Oulu. Rajusti kokoonpanoaan lauantain 5. puolivälieräotteluun muokannut Kärpät siirtyi TPS-sarjassa johtoon, kun se kaatoi turkulaisryhmän lukemin 5–2.

Esillä olivat erityisesti Sebastian Aho ja kokoonpanoon palannut Jesse Puljujärvi, jotka laitettiin jälleen yhteen.

"Puljujärvi toi selkeästi lisää meidän suorittamiseen ja ylipäätänsä saatiin tuoreita jätkiä mukaan. Tämä oli kauttaaltaan hyvä suoritus koko joukkueelta", Kärppien päävalmentaja Lauri Marjamäki kiitteli.

TPS:n leirissä ei oltu lainkaan tyytyväisiä ottelun tuomaritoimintaan Terveisiä lähti paikalla olleelle erotuomarijohtajalle Jyri Rönnille.

"Pari turhaa jäähyä oli omasta takaa, mutta vähän ihmettelen. Noh, hän tuli Ouluun asti paikan päälle, niin antaa sitten pojille palautetta. Mutta ei tyydytä tuo", TPS-luotsi Ari-Pekka Selin murisi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?