Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Belgialainen kilpapyöräilijä kuoli jäätyään moottoripyörän alle

Urheilu
 

Belgialainen kilpapyöräilijä Antoine Demoitie jäi sunnuntaina moottoripyörän yliajamaksi. 25-vuotias Demoitie vietiin läheiseen Lillen kaupunkiin teho-osastolle, jossa hän kuoli.

Onnettomuus tapahtui Sainte-Marie-Cappelin kunnassa Ranskassa, jossa oli käynnissä Gent-Wevelgemin yksipäiväinen maantiepyöräilyn ammattilaiskilpailu. Tilanne edelsi pyöräilijöiden joukkokolari, ja liian lähellä kilpailijoita ajanut moottoripyörä ei ehtinyt väistää Wanty-tallia edustavaa Demoitieta.

Myös entinen Belgian mestari Jens Debusschere kolaroi kisassa rajusti ja joutui aivotärähdyksen vuoksi sairaalaan. 243 kilometriä pitkän kisan voitti Slovakian Peter Sagan.

Kisoissa käytetyt moottoriajoneuvot ovat aiheuttaneet viime vuosina lukuisia onnettomuuksia. Aiemmin tällä kaudella esimerkiksi Lotto Soudal -tallia edustava Stig Broeckx törmäsi moottoripyörään ja sai kolarissa luunmurtumia.

Kulunut viikonloppu on ollut synkkä kilpapyöräilylle. Belgialainen maantiepyöräilijä Daan Myngheer, 22, sai lauantaina sydänkohtauksen kesken Criterium International -kisan Korsikalla. Roubaix ML -tallia edustava Myngheer lennätettiin helikopterilla sairaalaan, jossa hän on koomassa.

Lähde: AFP

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!