Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kärppien onnekas Sakari Manninen TPS:n turma jatkoerässä

Urheilu
 
Jani Mesikämmen
Huippuhetket: TPS - Kärpät
Huippuhetket: TPS - Kärpät
Turussa kotijoukkue johti kahden erän jälkeen vakuuttavasti 2-0, mutta niin vain puolustava mestari Kärpät tuli kahden maalin takaa päätöserässä rinnalle. Jatkoerään edennyt ottelu ratkesi heti ensimmäisessä jatkoerässä, ja vain kuudentoista pelisekunnin jälkeen. Sakari Manninen iski miinuskulmasta erikoisella osumalla Kärpät välieriin lukemin 3-2. Ottelusarja lopulta oululaisille voitoin 4-2.

TPS 2

Kärpät JE. 3

Kärpät välieriin 4–2

Turku

Hallitseva mestari Oulun Kärpät oli odottamattoman ahtaalla kuudennessa puolivälieräottelussa, mutta menestysjoukkueen rutiini kantoi jälleen kerran heikommallakin esityksellä. Jatkoerään venyneen taiston käänsi oululaiselle heti ensimmäisestä hyökkäyksestä Sakari Manninen, joka sutaisi kiekon nollakulmasta TPS-torjuja Aleksandar Georgijevin selän kautta maaliin.

TPS aloitti kotiyleisönsä edessä väkevästi ja otti ottelun ohjat heti alkuminuuteilla.

Francis Pare avasi maalihanat läpiajosta ja Henrik Tallinder yllätti avauserän puolivälissä Sami Rajaniemen lähes nollakulmasta.

Unelias kärppälauma ei ottelun alkupuoliskolla saanut edes kunnon maalitilanteita TPS:n puolustaessa.

Kärpät sai kolmannessa erässä koneensa käyntiin ja esiin nousi joukkueen nuoriso-osasto. Jesse Puljujärvi ja Saku Mäenalanen iskivät ottelun tasoihin komeilla osumillaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!