Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

22-vuotias pyöräilijä kuoli sydänkohtaukseen kilpailun jälkeen

Urheilu
 
HS–Reuters

Belgialainen 22-vuotias kilpapyöräilijä Daan Myngheer kuoli maanantaina sydänkohtaukseen kaksi päivää kilpailun jälkeen. Hän osallistui viikonloppuna kaksipäiväiseen Criterium International -kilpailuun, jonka ensimmäinen osa ajettiin Ranskan Corsicalla lauantaina.

Vasta vuosi sitten ammattilaisena aloittanut Myngheer ajoi lauantain kisan vaivoin loppuun. Hän sai tallin tiedotteen mukaan kilpailun jälkeen sydänkohtauksen ambulanssissa matkalla sairaalaan. Hän kuoli sairaalassa maanantai-iltana.

Uutistoimisto Reutersin mukaan Myngheerillä oli ollut sydänongelmia aiemminkin, mutta lääketieteellisten tutkimusten jälkeen hän oli saanut luvan kilpailla.

Toinen belgialainen kilpapyöräilijä, 25-vuotias Antoine Demoitie kuoli vain päivää aiemmin eli sunnuntaina jäätyään moottoripyörän alle Pohjois-Ranskassa käydyssä Gent–Wevelgem -maantiekilpailussa.

Turmaa edelsi pyöräilijöiden joukkokolari, jossa Demoitie kaatui. Kilpailijoita liian lähellä seurannut moottoripyöräilijä ei ehtinyt väistää, vaan ajoi suoraan Demoitien yli. Hän kuoli vammoihinsa myöhemmin Lillen sairaalassa.

Myös toinen belgialainen kilpailija loukkaantui kolarissa vakavasti.

Kilpailijoita seuraavat moottoriajoneuvot ovat aiheuttaneet useita onnettomuuksia ja läheltäpititilanteita pyöräkilpailuissa viime vuosina.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!