Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Yle: Salonoja haluaa edelleen ostaa Bluesin, jos pääsee sopuun hinnasta

Jussi Salonoja toivoo, Espoossa pelataan ensi kaudellakin liigakiekkoa

Urheilu
 
Terhi Ylimäinen
Jussi Salonoja haluaa Espooseen kilpailukykyisen joukkueen.
Jussi Salonoja haluaa Espooseen kilpailukykyisen joukkueen. Kuva: Terhi Ylimäinen

Espoolainen kiekkovaikuttaja Jussi Salonoja on valmis ostamaan Jääkiekko Espoo Oy:n liiketoiminnan yhtiön konkurssipesästä, jos hinta alittaa 1,8 miljoonaa euroa, Yle uutisoi. Summa on SM-liiga Oy:n liigaosakkeen viimeisin myyntihinta KooKoolle ja Sportille.

”Neuvotteluita käydään ja on jo pitkään käyty. Nyt vain neuvotteluiden osapuoli muuttui. En tiedä helpottuiko neuvottelut vai vaikeutuiko ne. Tärkeintä on se, että löydetään yhteinen taso, jossa ostaja ja velkojat on tyytyväisiä ja mihin molemmat tyytyy. Summa on varmaan koko ajan ollut sama, mutta nyt nähdään helpottuiko tämä”, Salonoja sanoo Ylen haastattelussa.

Espoo Bluesin armonaika konkurssin pelastamiseksi päättyi tiistaina. Jääkiekko Espoo Oy eli edustusnimeltään Bluesin olisi pitänyt maksaa lähes miljoonan euron velkansa tämän päivän aikana verohallinnolle ja Keskinäinen vakuutusyhtiö Elolle. Rahoja ei löytynyt, joten konkurssi pysyy voimassa.

Salonoja neuvottelee siis Jääkiekko Espoo Oy:n liiketoiminnan ostosta, jonka olennaisena osana on liigaosake.

”Tässä vaiheessa kun puhutaan veloista, niin yritetään päästä järkevällä summalla eteenpäin. Se ei varmasti ole yli liigaosakkeen arvon. Nyt tämä on vain hinnasta kiinni, toivottavasti saadaan yhteisymmärrys velkojien ja meidän välille”, Salonoja sanoo.

Salonoja sanoo etenevänsä asiassa yhteistyössä Liiga Oy:n kanssa.

”Liiga Oy:n vaatimuksena on, että velat maksetaan, eli pesä saadaan tyhjäksi. Silloinhan he eivät varmasti lunasta liigalisenssiä tai osaketta pois. Kaikilla on halu, että pääsarjakiekkoilu jatkuu Espoossa.”

Salonoja toivoo neuvottelutuloksia huhtikuun puoliväliin mennessä, jotta joukkue ehtisi valmistautua tulevaan kauteen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!