Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kottilat: Näyttäkää taistelutahtoa, Huuhkaja-pelaajat!

Urheilu
 
Kottilat: Näyttäkää taistelutahtoa Huuhkaja-pelaajat!
Kottilat: Näyttäkää taistelutahtoa Huuhkaja-pelaajat!
HSTV:n jalkapalloilevat veljekset Mika ja Santtu Kottila puivat alkanutta futisviikkoa tuttuun tyyliin. Veljesten mielestä juuri tämä aika on suomalaiselle jalkapallon ystävälle maailman parasta aikaa: käsillä ovat yhtä aikaa eurosarjojen viimeiset kierrokset, Mestarien liigan huipentuu, Veikkausliiga käynnistyy ja Huuhkajat kohtaavat Norjan.

HSTV:n jalkapalloilevat veljekset Mika ja Santtu Kottila puivat alkanutta futisviikkoa tuttuun tyyliin. Veljesten mielestä juuri tämä aika on suomalaiselle jalkapallon ystävälle maailman parasta aikaa: käsillä ovat yhtä aikaa eurosarjojen viimeiset kierrokset, Mestarien liigan huipentuu, Veikkausliiga käynnistyy ja Suomen cupissa alasarjajoukkueet pääsevät mittelemään isompiaan vastaan.

Viikon tapahtumista veljekset ovat nostaneet kiinnostavimmiksi Huuhkajien Norja-ottelun, El Clasicon sekä kutkuttavan jännittävänä säilyneen Valioliigan mestaruustaiston. Veikkausliigan lähtötilanteen HSTV:n Kottilat ruotii perjantaina julkaistavassa Veikkausliiga-spesiaalissa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?