Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Rion olympialaisissa petosepäily – 31 miljoonaa euroa jäädytettiin

Urheilu
 
RICARDO MORAES / Reuters
Rion olympialaiset ovat kohdanneet myös vastustusta. Mielenosoittajat protestoivat golfradan rakentamista bannerilla, jossa lukee ”Korruption olympialaiset”.
Rion olympialaiset ovat kohdanneet myös vastustusta. Mielenosoittajat protestoivat golfradan rakentamista bannerilla, jossa lukee ”Korruption olympialaiset”. Kuva: RICARDO MORAES / Reuters

Brasilian Rio de Janeiron ensi kesän olympialaiset kohtasivat uuden ongelman, kun tiistaina selvisi, että paikallinen oikeusistuin on jäädyttänyt kisojen rakennushankkeen varoja petosepäilyn vuoksi.

Uutistoimisto Reutersin mukaan Deodoron olympiapuiston rakentamisesta vastaava yhtiö jäi ilman 128,5 miljoonan realin (noin 31,3 miljoonan euron) rahoitusta.

Uutissivusto G1 kertoi aikaisemmin tiistaina, että paikallinen syyttäjä olisi löytänyt todisteita maanrakennusurakoihin liittyvästä petoksesta. Rion syyttäjänviranomainen, oikeusistuin tai pormestarin toimisto eivät vahvistaneet varojen jäädyttämisen.

Deodoron olympiapuistossa on tarkoitus järjestää yhteensä 11 lajin olympiamittelöt. Deodorossa kilpaillaan muun muassa maahockeyssa, ammunnassa ja ratsastuksessa. Kyseessä on kisojen toiseksi suurin suorituspaikka.

Rion olympialaiset kisataan 5.–21. elokuuta. Kisoissa kilpaillaan kaikkiaan 28 urheilumuodossa. Uusina lajeina Lontoon vuoden 2012 olympialaisiin verrattuna ovat golf ja rugby sevens.

Kisojen avajaisten ja päättäjäisten näyttämönä toimii Maracanã-stadion, jolla pelataan myös sekä miesten että naisten jalkapalloturnausten loppuottelut.

Lähde: Reuters

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!