Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Valencia antoi valmentaja Nevillelle kenkää: ”Tulosten taso ei ollut sitä, mitä itseltäni odotin”

Englantilaisvalmentaja Gary Neville ehti valmentaa Valenciaa neljä kuukautta

Urheilu
 
Andrew Couldridge
Gary Neville Neville voitti uransa aikana muun muassa Mestarien liigan ja kahdeksan Valioliigan mestaruutta. Valencian valmentajana hän aloitti joulukuussa 2015.
Gary Neville Neville voitti uransa aikana muun muassa Mestarien liigan ja kahdeksan Valioliigan mestaruutta. Valencian valmentajana hän aloitti joulukuussa 2015. Kuva: Andrew Couldridge

Espanjan pääsarja La Ligaa pelaava Valencia on erottanut englantilaisen päävalmentajansa Gary Nevillen. Seura uutisoi asiasta nettisivuillaan.

”Seura on päättänyt huolellisen pohdinnan jälkeen vaihtaa valmentajaa tarkoituksenaan auttaa Valencia FC:tä eteenpäin tällä kaudella. Kiitämme Garya hänen tekemästään työstä Valenciassa ja toivomme hänelle mitä parhainta jatkoa.”

Neville myöntää itsekin seuran nettisivuilla, että hän ei lunastanut omia eikä seuran odotuksia.

”Olisin halunnut jatkaa aloittamaani työtä, mutta ymmärrän että olemme bisneksessä, joka perustuu tuloksiin. Ja kymmenen voittoa, seitsemän tasapeliä ja 11 tappiota 28 matsiin ei ole sitä tasoa, mitä odotin itseltäni ja mitä seura vaatii”, Neville toteaa.

Kauden loppuun asti Valencian päävalmentajan pestiä hoitaa apuvalmentajana toiminut Pako Aysteran. Valencia on La Ligassa 14:ntenä, ja joukkueella on alla kolmen ottelun tappioputki.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!