Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

NHL-seura muisti jalon teon tehnyttä pikkufaniaan: ”En koskaan odottanut tätä”

St. Louis Bluesia fanittavan 11-vuotiaan Noah Kleinlehrerin hyvä työ maksoi itsensä takaisin

Urheilu
 
Sergei Belski
St. Louis Bluesin laitahyökkääjä Vladimir Tarasenkon (edessä) mailoja on päätyneet hyviin koteihin.
St. Louis Bluesin laitahyökkääjä Vladimir Tarasenkon (edessä) mailoja on päätyneet hyviin koteihin. Kuva: Sergei Belski

NHL-seura St. Louis Bluesia fanittava 11-vuotias Noah Kleinlehrer sai helmikuussa ottelun jälkeen hyökkääjä Vladimir Tarasenkon käytetyn mailan.

Sen sijaan, että poika olisi pitänyt arvokkaan muiston itsellään, hän antoikin sen itseään nuoremmalle, samassa katsomossa istuneelle fanille.

Jalo teko tallentui videolle, joka lähti leviämään netissä vauhdilla. Videota katsottiin miljoona kertaa Facebookin ja Twitterin kautta, ja Kleinlehreristä tuli tekonsa myötä julkkis, jota monet tv-asemat haastattelivat.

”Olin menossa lyömään pelaajien kanssa ylävitosia pelin jälkeen, kun Tarasenko kurkottautui ylös ja antoi minulle mailansa”, Noah muistelee St. Louis Bluesin sivuilla.

”Ajattelin että wow, hän todellakin teki niin! Mutta menin sitten takaisin alas ja näin pienen pojan, jonka olin nähnyt pelissä aiemmin. Kuulin hänen isänsä sanovan, että kyseessä oli pojan ensimmäinen peli, joten päätin antaa hänelle hyvän muiston.”

Blues halusi kiittää Noahia epäitsekkäästä teosta ja kutsui tämän perheineen katsomaan tiistaista peliä Colorado Avalanchea vastaan, jonka Blues voitti 3–1.

Noah sai huippuluokan paikat otteluun, ja pelin päätyttyä hän pääsi tapaamaan henkilökohtaisesti Vladimir Tarasenkoa, hyökkääjä David Backesia and Bluesin omistajaa Tom Stillmania.

Ja saipa pikkufani myös oman mailan Tarasenkon nimikirjoituksella. Tästä linkistä pääset katsomaan videota, jossa Noah antaa mailansa toiselle fanille.

”Olin tulossa 1. huhtikuuta katsomaan peliä synttärilahjana, mutta en koskaan odottanut tätä.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!