Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HIFK:n sietää varoa tehokasta Jani Tuppuraista

JYP haastaa HIFK:n välieräsarjassa kokemuksen tuomalla rauhallisuudella.

Urheilu
 
Henry Järvinen
Hannu Rissanen
Jani Tuppurainen
Jani Tuppurainen Kuva: Hannu Rissanen

”Kukapa siellä ei haluaisi pelata”, tokaisee Jani Tuppurainen leveästi hymyillen kysymykseen HIFK:n kohtaamisesta jääkiekkoliigan ensimmäisessä välierässä Nordenskiöldinkadun hallissa.

”Kotiedun merkitys vähenee, mitä pidemmälle kausi etenee”, keskiviikkona 36-vuotissyntymäpäiviään viettänyt JYPin kultakypärä uskoo.

HIFK kohtasi JYPin runkosarjassa neljästi ja voitti kolmesti. JYPin ainoa voitto tuli lokakuun alussa juuri vieraskentältä.

”HIFK pelaa vauhdikasta, hyökkäävää peliä, jossa on paljon samoja elementtejä kuin meidän pelissämme. Tykkään kovasti heidän tyylistään”, Tuppurainen tunnustaa.

Tuppurainen luottaa JYPin joukkuekemiaan. ”Meillä on paljon kokeneita pelaajia, jotka osaavat käsitellä näitä tilanteita. Tapahtui otteluissa mitä tahansa, niihin ei saa jäädä kiinni, vaan täytyy ymmärtää pudotuspelien luonne ja pitkäjänteisyyden merkitys.”

Jäähyttömyys on yksi JYPin kantavista teemoista tulevassa välieräsarjassa. ”Niitä kuitenkin väistämättä tulee, ja HIFK-ylivoimaan pitää keksiä lääkkeet. Samalla omaan ylivoimaan olisi löydettävä aina jotain uutta.”

Jani Tuppuraisen syksy oli vaikea loukkaantumisten ja pelikieltojen takia. Kevätpuolella tuttu lento on palannut, ja itseluottamus säteilee miehen kasvoilta.

”Suunta on ylöspäin. Vaikeuksista nouseminen antoi voimaa”, kertoo tehoilla 4+2 (+3) JYPin kultakypärää kantava Tuppurainen.

Katso Liigan välierien kohokohdat tuoreeltaan. HS.fi/hstv
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!