Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pettymykseen kautensa päättänyt KTP-Basket ei jatka päävalmentajansa sopimusta

Talousvaikeuksissa painiva KTP etsii uuden päävalmentajan Anton Mirolybovin tilalle

Urheilu
 
Kimmo Räisänen
Anton Mirolybov teki valmentajasopimuksen KTP-Basketin kanssa kaudesta 2014–2015. Arkistokuva.
Anton Mirolybov teki valmentajasopimuksen KTP-Basketin kanssa kaudesta 2014–2015. Arkistokuva. Kuva: Kimmo Räisänen

KTP-Basketin ja päävalmentaja Anton Mirolybovin tiet eroavat, seura kertoo tiedotteessa. KTP ei käytä Mirolybovin ensi kauden optiota, ja seura etsiikin nyt uutta valmentajaa.

KTP saavutti viime kaudella pronssia Mirolybovin komennossa, mutta tämä kausi päättyi yhdeksänteen sijaan ja pettymykseen.

”KTP ei ole tämän hallituksen aikana jäänyt pudotuspelien ulkopuolelle,” seuran puheenjohtaja Jyrki Lindström perustelee ratkaisua seuran tiedotteessa.

”Joukkueurheilu on joskus raakaa. Syitä vaikeaan kauteen on monia, mutta valmentaja joutuu usein kantamaan vastuun menestymättömyydestä.”

Seura toivoo voivansa uutisoida uudesta valmentajasta parin viikon sisällä, jotta päävalmentaja pääsee valitsemaan ensi kauden joukkuetta.

Pelillisten ongelmien lisäksi KTP on paininut taloudellisten vaikeuksien kanssa. Seuran jatkaminen liigatasolla on vaakalaudalla.

”Haluan kiittää kaikkia taloustalkoissa mukana olleita. Puolenvälin kouvi on ylitetty, mutta liigalisenssin saamiseen on vielä pitkä matka. Sen eteen tehdään edelleen kovasti töitä”, Lindström sanoo.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?