Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vaimonsa kuolemasta toipuva Ferrarin tekninen päällikkö auttaa jo talliaan

Urheilu
 
Helsingin Sanomat

Heikki Kulta

MANAMA.

Ferrarin tallipäällikkö Maurizio Arrivabene kiittelee kiitelemästä päästyäänkin tallinsa joukkuehenkeä. Nyt se on koetuksella, kun yksi sen tärkeimmistä miehistä – tekninen johtaja James Allison – käy lävitse henkilökohtaista suruaan.

48-vuotiaan britti-insinöörin 46-vuotias vaimo Rebecca Allison menehtyi aivokalvontulehdukseen, kun F1-väki avasi kauttaan Australiassa.

Pariskunnalla on kolme poikaa, jotka olivat hyvin riippuvaisia äidistään, kun isä on töissä Italiassa. James Allison kiiruhtikin poikiensa tueksi välittömästi kuultuaan suru-uutisen.

Ferrarin leirissä Bahrainin varikolla aistii sen murheen, joka on yhteinen tiimille. Viikonlopun suoritukseen sillä ei kuitenkaan ole vaikutusta.

Jo etukäteen oli päätetty, ettei Allison olisi ollut paikan päällä Bahrainissa. Australian jälkeen hänen on tarkoitus keskittyä auton kehitysohjelmaan Maranellon tehtaalla.

Turun Sanomien tietojen mukaan tekninen johtaja on nytkin pitänyt koko ajan yhteyttä Ferrariin, ja osallistuu nykyteknologian ansiosta tiimipalavereihin viikonlopun aikana kotoaan Englannista.

Ferrari palkkasi täksi kaudeksi pääinsinööriksi Mercedekseltä värvätyn Jock Clearin käytännössä hoitamaan samaa postia, mitä Allisonkin on tehnyt kisoissa. Näin mitään uudelleen järjestelyjä organisaatiossa juuri nyt tarvita.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!