Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Bottas kritisoi uudistettua aika-ajoa

Urheilu
 

Manama

Koko F1-väen keskuudessa vallitsee yksimielisyys siitä, että uusi pudotuspeliksi rakennettu aika-ajoformaatti oli niin sanotusti susi jo syntyessään.

Surkeutensa Australian avauksessa näyttänyt systeemi on kuitenkin käytössä sellaisenaan kauden toisessa aika-ajossa Bahrainissa lauantaina.

Tallipäälliköt haluaisivat viime vuonna hyvin toimineen aika-ajon takaisin, mutta näin lyhyessä ajassa F1-sarjan valtakoneisto ei taivu muutoksiin.

Yksikään kuljettaja ei ole liputtanut uuden formaatin puolesta.

”Aika-ajon finaali ei ole sellainen, mitä ihmiset haluaisivat katsella. En näe yhtään perustetta, että se olisi nyt yhtään erilainen kuin ensimmäisellä kokeilulla”, Williamsin Valtteri Bottas sanoo.

Uuden formaatin ensimmäinen ja toinen aika-ajo eivät aiheuttaneet kritiikkiä.

”Ehkäpä ne olivat hieman jännittävämmät kuin vanhassa systeemissä. Nyt on mentävä ulos jo hyvin aikaisessa vaiheessa, ja ensimmäinen veto on todella tärkeä, ettei tule virhettä, kun toiseen ei ole enää aikaa”, Bottas myötäili.

Avauskisassa aika-ajon viimeinen osa lässähti, kun viime minuuteilla radalla ei ollut lainkaan autoja. Bottas ei kolmanteen vaiheeseen edes yltänyt.

Kimi Räikkönen ponnahti uudella systeemillä toiseen lähtöriviin. Ferrarit päättivät viimeisen aika-ajon, kun jäljellä oli neljä autoa.

”Eiköhän tästä tulee aika pitkälti samanlainen aika-ajo kuin Melbournessakin. Säännöt ovat nyt nämä, ja yritämme ottaa siitä parhaan irti, kuten aina”, Räikkönen sanoi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!