Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

PK-35 suli kolmen maalin johdosta: ”Olisin halunnut nähdä, miten Shefki Kuqi olisi reagoinut”

Vaihdot ja taktiset pelipaikkamuutokset nostivat RoPSin hämmentävän ottelun voittoon.

Urheilu
 
Veikkausliigan huippuhetket 2.4.2016 - 2
Veikkausliigan huippuhetket 2.4.2016 - 2

PK-35 3

RoPS 4

Jalkapalloliigan avaus Myyrmäen tekonurmella tarjosi seitsemän osuman näytöksen. Nousijajoukkue PK-35 Vantaa takoi 49. minuutissa taululle 3–0, mutta Rovaniemen Palloseura nousi uskomattomasti 4–3-voittoon.

”Meillä oli paikkoja mennä useammankin maalin johtoon”, sanoi vantaalaisten 1–0 (23. min.) ja 3–0-maalin (49. min.) tehnyt kärkipelaaja Njazi Kuqi. ”En tiedä miten tämä nyt näin meni.”

PK-35:n peliä johti espanjalainen José Riveiro. Vastuuvalmentaja Shefki Kuqi kärsi katsomossa Suomen cupin ottelussa saamaansa yhden pelin toimitsijakieltoa.

Shefki Kuqi laskeutui ottelun päätyttyä omiensa joukkoon. Hänen viestinsä pelaajille oli kova ja kuuluva, pukukoppikäytävä suorastaan tärisi palautteesta.

Tyytyväiseltä ei näyttänyt myöskään PK-35:n jalkavaivojen vuoksi sivussa ollut kapteeni Kim Raimi. Toppari pyöritteli päätään stadionin takapihalla.

PK-35:n pelitapa näytti aluksi kaikki parhaat puolensa, ja katsomo sai vastinetta rahoilleen. Toisen jakson viihdyttävyydestä vastasi RoPS, kun PK-35 alkoi esitellä heikkouksiaan.

Katsojia Myyrmäen auringonpaisteessa oli 2 415, joten alimitoitettu lipunmyyntipiste eli kovan paineen alla. Viime kaudella vantaalaisten katsomokeskiarvo oli niukasti yli 600.

”Tämä oli sellainen peli, että olisin halunnut nähdä, miten Shefki Kuqi olisi reagoinut tapahtumiin vaihtopenkillä”, heitti RoPSin valmentaja Juha Malinen.

Ennen ottelua Kuqi tarjosi Maliselle pullakahvit. Omansa ripitettyään Kuqi kävi reilusti lyömässä kättä Malisen kanssa.

”Oltiin alussa ihan jaloissa”, tunnusti RoPSin kärkipelaaja Aleksandr Kokko, joka ohjasi 80. minuutilla 4–3-voittomaalin.

Malisen mukaan puoliajalla rauhoittuminen, vaihdot ja taktiset pelipaikkamuutokset nostivat RoPSin hämmentävän ottelun voittoon. Vieraiden hahmo oli keskikentän Ville Saxman, joka järjesteli kaksi osumaa ja teki 3–3-maalin.

RoPSin seurattu kasvo oli Janne Saksela, 23, joka on entinen PK-35:n juniori. Maajoukkueen pakki aloitti keskikentällä, mutta siirtyi ratkaisuvaiheessa tutulle paikalle tukkimaan laitakeskityksiä.

PK-35:lta puuttuivat Raimi, pelikieltoa kärsivä Mateo Miguez ja edellispelissä sormensa murtanut Carlos Portela. Lucas Garcia ja Njazi Kuqi palasivat aloitukseen.

RoPSin kapteeni Antti Okkonen loukkaantui liigan alla Suomen Cupissa. Jalkavamman saanut keskikenttämies on pitkään sivussa, eikä vieraiden keskikenttä ollut liiga-avauksessa muutenkaan ihannekoostumuksessa.

Seuraavassa kotiottelussaan ensi lauantaina PK-35 kohtaa Helsingin IFK:n kello 16.

Vesa Moilanen / Lehtikuva
PK-35 Lucas Lopez Garcia menettää pallon RoPSin Robert Taylorille. Ville Saxman (oik.) harhauttaa.
PK-35 Lucas Lopez Garcia menettää pallon RoPSin Robert Taylorille. Ville Saxman (oik.) harhauttaa.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!